- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
De mi kértük (én legalábbis, de nem csak én), hogy így teszteljenek. Persze szép a DXO beállított képei, de azt te sose látod viszont, mert a fene se akar babrálni vele.
A MA tesztjei átlagban lefedik azt, amilyen helyzetben használni fogjuk a kamerát. Point and shotban. Én szeretem, hogy meghallgatják a kéréseket és úgy tesztelnek. Persze kérhetsz te is profimódot, de nem biztos, hogy az már megéri. Nekem nem érné meg, mert sokat nem nyomna a latba. Ha járok egy szép helyen, akkor én nem akarom az időm 50+ százalékát a kijelző mögött tölteni, hogy profiskodjak. Át akarom élni az élményt és nem átadni másoknak. Max megmutatni belőle valamit, arra pedig megfelelnek ezek.Silenzio, szép és érdekes, hogy te teljesen ki akarod facsarni a lehetőségeket. Ez rétegigény, de igény lehet, a fotós topicokban biztosan kíváncsiak erre is. Egy tesztnél nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged