Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
a miui zenelejátszóját le lehet szedni valahonnan?
-
doddencs
senior tag
nekem csupán egy problémám van a 3rd rls-zel. bln nem működik semmilyen programmal.
erre van ötlet, mitől lehet?
-
doddencs
senior tag
slukk romon a villogó értesítőfénynek működnie kéne? ez elvileg olyan, mint a bln, vagy micsoda?
nálam nem csinál semmit értesítéskor, de még a 'test'-nél sem.
-
doddencs
senior tag
slukk féle romban aktuális hálózati sebességjelzés van?
-
doddencs
senior tag
válasz
KillBorn #19924 üzenetére
full wipe-ra ment? mondjuk nem ez van fent nekem, de egyik probléma sem jelentkezett nálam.
viszont slukk-hoz kérdés, kérés:
- ez a visszagombos appkilövés nem is várható a következő verziókban?
- illetve nem tudom volt-e ilyen, de most miui alatt eszembe jutott, nekem ez milyen fontos. teljes képernyőnél a statuszbár lehúzható-e? ha nem, lehúzható lesz-e? -
doddencs
senior tag
na ma volt időm, de főleg kedvem romolgatni kicsit.
JellyB-TSM 1st release:
- nálam az Opera Mobile nem indult el. másnál ilyen?
- vissza gombra történő appkilövés van benne? nem találtam
- ettől függetlenül remek kis rom.MIUI-JB-TSM 081812:
- wifi-nél nem tudtam felvenni hálózatot (rejtettet), kiírta rendre, hogy nem tud csatlakozni. a hiba nem nálam volt.
- nagy bánatom, hogy nem magyar. nem is a rendszernél, de például tárcsázós T9-nél ékezetek jól jönnének.full wipe-ra ment mindkettő. aztán ment is vissza a miuidrag.
és egy kicsit más. haxsync-et hogyan kell használni? mert beállítottam a szinkronizálásnál, de nekem annyi történt, hogy hozzáadott a kontaktokhoz 40 új névjegyet, facebook képpel. egyrészt azt se értem, miért csak 40-et, illetve hogy miért nem a meglévőkkel fűzte össze?
-
doddencs
senior tag
a slukk-féle jb 1st rls csak angol nyelvű?
illetve tapasztalatok?
-
doddencs
senior tag
ha miui-n egy alkalmazásnak megtagadtam (és jegyezze is meg), hogy hozzáférjen mondjuk a telefonkönyvemhez, ezt hogy tudom visszacsinálni? szóval mégis megengedni az appnak?
-
doddencs
senior tag
válasz
jackbacsi87 #19407 üzenetére
a miui nem jb alapú, ha jól tudom.
-
doddencs
senior tag
Slukk, magyar miui már nem várható?
Ha nekem még a miuidrag van fenn, akkor is 2 wipe elég?
Backup-ot ti mivel csináljátok, a cwm-es backup teljesen jó? Vagy érdemes emiatt mybackup-ot, vagy tb-t pro verzióban beszerezni? Esetleg más alternatíva?
-
doddencs
senior tag
slukkféle miuidragben be lehet állítani, hogy a zárképernyőn kiírja a napi naptárbejegyzéseket?
vagy erre van vmi program? vagy romfüggő?
-
doddencs
senior tag
válasz
palesz53 #18201 üzenetére
setcpu, mivel az jött slukk romjával.
és akkor a beállítás annyi lenne, hogy bootoláskor beállítódjon, a kívánt governor (átfutottam a cikket, franc se tudja, melyik jó nekem, de ott is kedvencnek írták a smartassv2-t), majd a scheduler (ami a default deadline, vagy noop?), és ennyi?
profilokal érdemes szórakozni?
-
doddencs
senior tag
többször láttam, hogy 1200/200/smartassv2..
valaki segítene, hogy állítjátok be a setcpu-t? melyik mód (?) mire jó, gondolok itt a smartass-re, ondemandra és társaira? profilokat is hoztok létre?
illetve az 1200-ra húzásnak nincsen hátulütője? bírnia kell azt, és nem adja meg magát a proci idő előtt?
-
doddencs
senior tag
miui alatt, amikor a home gomb lenyomva tartásával előjönnek az utolsó használt alkalmazások (de szépen körbeírtam.. ), ott felül a sáv (512M-ig) mit jelöl?
először memóriára gondoltam, de teljesen más érték van a beállításokban.
-
doddencs
senior tag
válasz
Slukkica #18146 üzenetére
tudom, hogy érdemes, de valahogy sosem éreztem szükségét, nem tartom nagy ördöngősségnek újra beállítani a programokat, játékmentések pedig nem nagyon hatnak meg, újrajátszom, ha tényleg jó volt.
de azért majd lehet tolok egyet, de fizetni backup programért egyelőre nem akarok. titanium ingyenes verzójáról azt hallottam, hogy problémás, és erősen korlátolt, illetve play-jel nem fűzi össze az alkalmazásokat visszaállításnál. ezt meg tudja valaki erősíteni?
illetve ott a go backup, de erről meg kevés az infó.
"Hogy érdemes-e neked frissíteni azt neked kell eldöntened"
mivel a miui romod volt az első és eddig egyetlen custom romom, és 0.26.2 hasonlóan a kernelem, nem tudom, nyerek-e vmit vele.illetve látom, h bőség zavara van kernelben.
korábban olvastam, a gyorstöltést te nem ajánlod, ez változott? vagy csak kedveztél azoknak, akik használják?
-
doddencs
senior tag
bln controlnál be lehet állítani, hogy email esetén ne villogjon?
-
doddencs
senior tag
az a baj, eclipse-szel én már telepítettem az sdk-t, és vele a drivert a mobilhoz. vkinek nincs tapasztalata vele, hogy okoz-e ez gondot? mert ugyan átneveztem a .inf fájlt, de ha törlöm is a drivert, újra feltelepíti magának már.
-
doddencs
senior tag
ha végigcsinálom dzsuri leírását ( és biztos, ami biztos, újrarakom az skd-t, jdk-t, drivert..), utána a romot illetve kernelt hogyan kell felrakni? arról nem szól a doksi..
úgy gondoltam, elsőnek kipróbálom slukk kernel-TSM v0.26.2, MIUIDrag-TSM 25.7 fo párosát.
-
doddencs
senior tag
ha már eclipse-s fejlesztések miatt fenn van az SDK a gépemen, számít vmit, hogy 64bites jdk van mellette, illetve a mobilom drivere is fenn van már?
dzsuri leírása alapján indultam el. így is menni fog a dolog, vagy törölnöm kell az sdk-t, usb drivert?
-
doddencs
senior tag
válasz
szponzor #17663 üzenetére
először magyart akarok, na nem mintha nem tudnék angolul.
a miui.hu-s rom és a romoldás MIUIDrag-TSM között mi a különbség? fellelhető ezekről kép, vagy vmi?
ICSamTSM-t, aki használ, melyik kernellel? matr1x, vagy kernel-tsm?
végül pedig. cm romnál a nightly illetve experimental romok mik?
na délután belevágok, eldöntöttem.
-
doddencs
senior tag
válasz
szponzor #17661 üzenetére
köszi.
adnál linket erről a párosról? (apex/matrix)
magyar nyelvű romok melyikek? a magyar miui már nem frissül ota-n, ugye? illetve utóbbi időben nem nagyon dicsértétek a miuit.
nézegettem slukk romjait is. azok közül melyiket érdemes? mert látom, van a miuidrag sorozat (amiről nem látok infót), nemrég az ICSamTSM, és még sok más.
-
doddencs
senior tag
erősen gondolkozom, hogy rootolom, unlockolom a mobilom. eddig sosem csináltam ilyet, de nem a mikéntjéről lenne feltétlen kérdésem, hanem a romokról, kernelekről.
- hol lehet utánajárni, melyik kernel/rom ajánlott, nem ajánlott? ( topicon kívül
)
- van vmi kapcsolat a romok és kernelek között, h melyiket melyikkel?
- többnyire követem a topicot.. mi az oka, hogy ennyire sűrűn jönnek ki az új verziók? értem, hogy vannak bugok, miket javítani kell, de ennyi gondolom nincs. szóval nem látom, mi van a háttérben.
- előzőből adódóan.. gondolom custom romoknál ota, vagy hasonló módú frissítési mód nincsen?
- tapasztalat, h gyári állapotba való visszaállítás után a garanciális javíttatás ugyanúgy problémamentes?Én egy stabil, bugmentes, gyors, rammal szépen gazdálkodó mobilt szeretnék varázsolni a nexusomból.
Van ilyen rom/kernel páros? Mivel a pakolgatásból nem akarnék rendszert csinálni.
-
doddencs
senior tag
látom Dzsuri89 is kérdezte már.
szóval arra nincs megoldás, h az apex launcher a menü megnyomásakor rezegjen? nem tudja ezt?
-
doddencs
senior tag
gyári ics alatt nálatok is jelentkezik az a probléma, h a hívó neve (+képe, de utóbbi lényegtelen) késve jelenik meg, és addig a csak a száma látszódik? 1-2 mp késés, de nagyon idegesítő.
-
doddencs
senior tag
válasz
forintuser #15482 üzenetére
mondjuk az összefüggés a húsvéttal nem jött át. 2-án adtam le.
abban pedig, h Ace-t kaptam, egy jó dolog van
most aztán tényleg csak hívásokra használom a mobilom.
-
doddencs
senior tag
sárga folt lett a kijelzőmön, és múlt hétfőn leadtam szervizfutárral. azóta is várok rá.
csak én szívtam meg ennyire a szervizzel? azt hittem pár nap alatt meglesz. persze azóta zaklattam már őket, az LCD-re várnak, mert nincs raktáron. de nem igaz már. (ráadásul először azt mondták, h még múlt héten megjön az lcd, majd pedig azt, h húsvéthétfőre van beírva a szállítmány.) ezen a héten még nem hívtam őket, mert azt mondták, felesleges hívnom őket, ha kész, úgyis hívnak majd...
ettől a csereACE-től meg a falra mászok már.
-
doddencs
senior tag
válasz
Gabócza #14607 üzenetére
hm, hát érdekes a helyzet. a szervizfutárt visszamondtam, mert mondták, így nem tudják elfogadni.
viszont elvileg a készüléknek 24 hónap gyártói garanciásnak kéne lennie, a jótállási jegyen is fel van tüntetve, h Nexus S + magyarországi garancia.
felkeresem a speedshop-ot is, mi a szitu.
-
doddencs
senior tag
elvileg holnap jön a szervizfutár a mobilomért.
még a speedshopban vásároltam, az ugye teljesen mindegy, h a jótállási jegy a speedshop jótállási jegye? benne van a dobozban az -eredeti- samsungos is, de az nincs kitöltve, nyomtattak sajátot.
-
doddencs
senior tag
válasz
forintuser #14159 üzenetére
akkor valóban szerviz lesz majd belőle.
köszönöm az infókat.
-
doddencs
senior tag
sziasztok
lett egy reményeim szerint garanciás hibám. a kijelző bal szélén 2 kisebb, hosszúkás sárgás folt van. (csak világos képnél látszik)
találkoztatok már ilyennel?
-
doddencs
senior tag
amúgy az elixir is remekül működik, és ott is külön működik a widget, és külön az állapotsor.
viszont ki akarom próbálni az extended controls-t is, csak én nem találom marketen?
-
doddencs
senior tag
valahogyan akkor is lehet resetelni, szinte biztosan nem a kernel a ludas.
mert a legtöbb bt headset ugye úgy van, h amivel párosítod, az láthatja, más semmi, amíg nem "törlöd a párosítást" a headsetben. szerintem azzal, h romcsere volt, újra kell párosítani a két eszközt.
-
doddencs
senior tag
fényképezéshez nektek melyik alkalmazás vált be?
gyári? camera360? camera zoom fx?
-
doddencs
senior tag
használja más is a gmail widgetjét ICS alatt?
mert nekem nem frissül rendesen, érdekelne, másnál hogyan van ez? egy ideig frissül, de pár email után már nem.
-
doddencs
senior tag
rossz helyre.
-
doddencs
senior tag
hali
ICS alatt az aksi ikon folyamatosan kék? Mármint, ha már töltőre kéne dugnom, akkor sem lesz más színe? Mert elég fura így.
szerk. pont most váltott pirosra. :-)Illetve aksit hogyan/mivel lehet wipeolni?
-
doddencs
senior tag
ICS alatt azt be lehet állítani, hogy az appdrawer-nél ha az alkalmazások fülnél vagyok, ne lapozhassak át a widget-ekbe? hanem inkább álljon meg, vagy forogjon körbe?
-
doddencs
senior tag
az sd tárat mire érdemes formázni? és milyen egységre?
-
doddencs
senior tag
hogyan tudok hard resetet nyomni?
-
doddencs
senior tag
ICS alatt sem lehet kirakni beállításokat az értesítési sáv alá?
-
doddencs
senior tag
a frissítések a készülékekre mitől függően jönnek meg? nekem 9023 van, és a gyári 2.3.6, de nem jelez semmi frissítést.
-
doddencs
senior tag
válasz
mgTerminator #8507 üzenetére
Én a GoChat-et használom.
-
doddencs
senior tag
válasz
lord.lakli #6250 üzenetére
azért nem is kis mobilról van szó
[igaz I4 mellett, de akkor is
]
nincsenek rövid ujjaim, de lehet egy kézzel át sem érném.
-
doddencs
senior tag
PC-n melyik programot használjátok a mobilhoz? Kies?
Igazából a névjegyeimet akarnám karbantartani (módosítani), és gépen könnyebben végigfutnék rajtuk.
-
doddencs
senior tag
Mobilinternet be/kikapcsolására milyen programot használtok?
-
doddencs
senior tag
válasz
hallerlaller #5167 üzenetére
más is válaszolhat.
Lényeg, h hogy tudom ezt a BLN Controlt felrakni? Mert azt írja, nem BLN kernelem van.
-
doddencs
senior tag
válasz
molnarpeter #5135 üzenetére
és ezt a gyári rendszerrel tudom használni?
-
doddencs
senior tag
Be lehet állítani valahogy, h jelezzen vmit a készülék, ha sms jött, nem fogadott hívás, stb?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest