- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #24048 üzenetére
Úgy értettem, hogy vagy átcsoportosítanak elég fejlesztőt, hogy normális ROM-ot adjanak ki GNex-re vagy pedig kiadnak egy szar ROM-ot...nekik egyik sem éri meg, egyrészt mert másik 5 eszközre (és még nem számoltam külön bele a 3G-s tablet-eket) kell kiadni a 4.4-et, amihez nem kevés ember kell, mire stabilan elkészítik, emellett pedig vagy nagy késéssel vagy gyenge minőségű ROM jutna a GNex-nek. Nexus S is elvinné (mint ahogy a 4.2-t is vitte volna, mert nem sok újítás került bele), ez nem kétség, de úgy is lesz CM formájában, szóval kár ezen pörögni.
-
jackbacsi87
senior tag
-
margithid
veterán
válasz
slice14 #23326 üzenetére
Sajnos ebben az újban amit letöltöttem vanank bugok, pl eltünnek az alkalmazások.
Cm-nél meg esetleg megpróbálok még feltenni egy 10-es verziót, de ehhez majd kérnék egy gapps-ot, mert tuti hogy azzal lehet a gond, nem hoiszem el hogy egy stabil verzió, 9-es és 10-es is csak nálam nem jó...
Másra nem tudok gondolni, hogy rossz lenne.
Esetleg Rom managernél miylen rom-ot ajánlanátok pontosan mondjuk miui-n belül? Ha jól tudom ez le is tölti egyből a gapps-ot, mondjuk ezzel is próbáltam leszedni a 10es cm-et és úgyanúgy nem volt jó...
Bepipulok visszateszem a sima 4.1.2-t -
margithid
veterán
válasz
slice14 #23324 üzenetére
Nekem ost az van fent, de például swiftkey-t nem tudom müködésre bírni...
Lehet megpróbálkozom a miui-val, ehhez kérnék majd segítséget, hogy melyik verziót töltsem le, és milyen gapps-ot hozzá, mert az oldalukon nem igazodok ki..Na nehezen de be tudtam állítani swiftkeyt
Egyébként kype üzeneteket 1 hónapig visszamenöleg megkaptam ,ez zaért belassítja a telefont itt is -
hippo0315
senior tag
válasz
slice14 #22539 üzenetére
Ha 4.2.1-et szeretnél telepíteni, akkor javasolnám a CM alapú HellyBean 4.2.1-t, eddig ezt használtam és bevált.
-
agabe
addikt
válasz
slice14 #20947 üzenetére
Nem irt rola...atneztem az osszes hsz-at (latom majusban vette toled
)...de pont tegnap este aktiv volt, hatha majd leirja...s2-es samunal nem volt gond amikor kezdett beegni azt csereltek rogton, csak ezt a pixelhiba mennyiseget nem tudom meg hogy kezelik, de kihivom, aztan majd kiderul. Gombot ugyis javitani kell.
-
margithid
veterán
válasz
slice14 #20577 üzenetére
Sajnos elnézve a mai okostelefon kinálatot, pár év múlva már a 4" lesz a belépőszint..
Nem is a telpsikkel van nekem bajom, hanem az akisidővel igazából.
Tőlem lehetnek majd 4.6"osak az átlagtelefonok, csak akkor legalább 3000 MAh teljesítményű aksikat rakjanak bele, mint a RAZR Max-ba.
De legjobb lenne valami új aksifajta.Nincs gond vele, tökéletes minden!
-
margithid
veterán
válasz
slice14 #20205 üzenetére
Majd mondom a futárnak, hátha.
De szerintem ennek semmi köze nem lesz a szoftverhez, valami érintkezési hiba lehet, vagy elszállt egy alkatrész.
Akinek eddig gondja volt a telefonnal, az mind szoftveres volt? Ha nem akkor, lemeszelték a rendszert is ha kell ha nem?FőDudu
Akkor is ha nem szoftveres a hiba?
Csak azért gondolom, mert minek fárasztanák magukat ezzel ha nem ott van a hiba? -
FőDudu
veterán
válasz
slice14 #20205 üzenetére
Alap a factory reset es a gyari rom szerintem. Mobil szervizben nem szorakoznak a user altal szethekkelt romokon torteno hibakeresessel.
Vagy mentse le a cuccait vagy ne szamitson arra hogy barmit is visszakap. Az adatok mentese maximum fizetos extrakent johet szoba egy mai szervizben.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #20184 üzenetére
Nem a gyári fülesre gondoltam, de az NS-nél voodoo nélkül nem volt olyan, hogy maxon hallgatva ki szakadt volna a fülem.
Csengőhang meg lehet azért tűnik halknak, mert alul van a hangszóró és a tokba úgy rakom be, hogy annak is az alján van.
Jó választás volt, az egyszer biztos. -
Hudee
tag
válasz
slice14 #20083 üzenetére
Én is elküldtem a hangszóró recsegéssel a telót, szintén futár.... Elvitték kedden csütörtökön hozták. Találtam 2 pixelhibát is a kijelzőn.
Eredmény:
- komplett új kijelző, hangszóró, ráccsal, új kijelző keret,
- 2.3.6-os szoft,
- minden papír a munkáról, mérési jegyzőkönyv,
- vissza nyitott boot loaderrel érkezett a telóSzóval részemről is hatalmas piros a samunak.
(Megjegyzem szept 2-ig volt az első éves gari, és augusztus 28-án vitte el a futár a telót) -
Pistabaaa
aktív tag
válasz
slice14 #20083 üzenetére
A vicc az egészben - tudom, ez nagyon az unbelievable kategória - az, hogy elejétől kezdve tokban hordtam, és azon a szerencsés estén nagyon rohanásban voltam az A helyen (ahol ott volt a tok, de nem találtam meg hirtelen), így tok nélkül vágtam zsebre és elmentem a B-re, és a B-nél kicsúszott a telente kb. 2x, ünnepeken használt szövetkabát zsebéből...
Szóval meglesz az odafigyelés, eddig is megvolt, csak hát az ördög nem alszik ugyebár...
Na jó, "negatívum" is volt: pénteken 15:58 vagy 15:59-kor küldtem el a futár igénylésemet, és csak hétfőn hívtak, és keddre jött a futár. Pedig "munkanapokon 16.00 óráig beérkezett igényeket leghamarabb a következő munkanapon teljesítjük.", szóval nem volt a "leghamarabb" a reagálás.
-
Gzolo
senior tag
válasz
slice14 #19880 üzenetére
Na ugyanilyen a Googletől letöltött JB rom, tgz, tar, és azon belül a sok fájl. A gyári recovery-t szeretném vissza, azért kell a gyári rom.
De ha csak a zip-et flashelem, install aborted üzenettel leáll. 2.3.6 és 4.1.1 is ugyanaz a reakció. Tgz-t, tar-t ugye nem lát a recovery, tehát nem értem, hogyan kéne csinálni. Valamelyik script fájlt kéne futtatni?
-
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #19469 üzenetére
A százalékos visszajelzés lehetőségét mindig a kernel tudja. A ROM-ban be vagy ki kapcsolni lehet maximum.
De a mai összes kernel taltalmazza az ehhez szükséges kódokat(#19471) slice14 :Melyik kernelhez képest jobb vagy rosszabb? Mert nekem nem tünt fel hogy rosszabb lenne!
-
KrissszG
tag
válasz
slice14 #19377 üzenetére
Gondolod, hogy érdemes megpróbálni a gyári visszaállítást? Amikor GB-ről váltottam ICS-re, akkor sem csináltam, és az ICS szuperul működött. Bár, lehet, hogy azért illene már, mert ez már a 2. OTA update, és még nem volt gyári visszaállítás.
Ha már itt tartunk... rootolatlan telefonhoz milyen backupot érdemes használni gyári visszaállítás előtt? Nem nagyon van kedvem bajlódni minden app beállításával 0-ról.
A Google Play megjegyzi milyen appok voltak fent, vagy megint 0-ról kell kikeresgetnem és telepítenem őket?
Köszi előre is!
-
havri1
félisten
-
gabor72
aktív tag
válasz
slice14 #19318 üzenetére
Az a helyzet hogy az utóbbi években nem volt androidom, wp7-et használtam meg blackberry-t, és nagyon hozzá lehet szokni hogy kiveszem a dobozbol az új telót és használom.
Két éve adtam el a milestone-t, azóta teljesen elkényelmesedtem, tegnap meg olyan érzésem volt mint linuxos ifjúkoromban amikor egész hétvégén kernelt fordítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest