Magyarországon is megjelent a Honor Band 9

Fekete színben már megtalálható a Honor friss aktivitáskövetője a nagy elektronikai áruházakban.

Márciusi termék a Honor Band 9, mely a tegnapi naptól Magyarországon is beszerezhető a MediaMarkt, az eMag, valamint az Euronics kínálatában 14 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A fitnesz karperec csak fekete színben kapható itthon egyelőre, a kínai bemutatón aranyozott és ezüstös szürke színekben is mutattak egy-egy modellt. A 249 jüanos kínai ár egyébként nem szállt el nagyon, mire ideért, a 15 ezer forint korrektnek tűnik papíron a Band 9-ért, bár a GPS és az NFC hiányzik a karperecből.

A beépített 1,57 hüvelykes kijelző AMOLED, szélein ívelve, 60 Hz-en frissít és 302 ppi-s a képpontsűrűsége 256 x 402 pixeles felbontással.

A Honor Band 9 fekete színbenA Honor Band 9 fekete színben A Honor Band 9 fekete színben (forrás: Honor) [+]

Adott az 5 ATM vízállóság, így akár úszni is vihetjük a Band 9-et, ami összesen 96 sportmód követését ígéri. A Honor szerint a Bluetooth 5.3-as kapcsolatot használó karkötő két hétig is elműködik egy töltéssel, és Android rendszerű telefonok mellett iPhone-nal is össze lehet párosítani. A Band 9 által begyűjtött adatokat (lépés-, pulzusszám, SpO2-szint) úgyis a társalkalmazás összesíti, és számol belőle trendeket, egészségügyi életkort.

A Band 9 értesítéskijelzésre, Honor telefonok kamerájához távkioldóként, ébresztőóraként is használható a rajta futó RTOS rendszerrel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés