Üzemidő bajnokkal készül a Samsung az olimpiára

A Galaxy Ring mellett az ultraprémium Watch X is bemutatkozhat július 24-én.

A görög Techmaniacs úgy tudja: július 24-én, Párizsban tartja a Samsung az idei második Unpacked eseményét, és a helyszínválasztás nem véletlen. Két nappal később indulnak ugyanis a francia fővárosban a 2024-es olimpiai játékok, és a Samsung az esemény egyik főszponzora. Nyilván a hajlítható készülékek aratják majd le a babérokat, a forrás mindenesetre cáfolja azokat a pletykákat, miszerint érkezik egy olcsóbb Galaxy Z Flip és egy drágább Z Fold: két telefonnal melegít a Samsung a sporteseményre. Ehelyett a testmozgás és az egészségkövetés lehet fókuszban természetesen a sokat emlegetett, a várnál is drágábbnak ígérkező Galaxy Ring okosgyűrűvel.


A Galaxy Watch5 Prónál is kitartóbb és drágább órával készül a Samsung [+]

A rossz hír, vagyis pletyka a forrás szerint az, hogy a párizsi premier ellenére nem várható az első Ring európai bevezetése, illetve ha igen, akkor is csak néhány kulcspiacon, a Samsung ugyanis még nem áll készen a világszintű tömeggyártásra. A legérdekesebb európai fitnesz kütyü így a Galaxy Watch X lehet, amely a kétéves Watch5 Prónál is hosszabb, négynapos üzemidővel érkezhet, ez pedig ráférne a Google/Samsung Wear OS-re, amely jó rendszer, ám az Apple WatchOS-hez hasonlóan nagy étvággyal lakmározik az akkumulátor energiájából. A Watch X ultraprémium dizájnt és árat, valamint 100 méteres vízállóságot kaphat, így pedig Apple Watch Ultra, illetve a Garmin Epix/Fenix Pro közvetlen ellenfele lehet.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés