Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
telya
aktív tag
azert mert sztivi azt mondta hogy annyi a hatar hogy igy jobban el tudja adni az iphone4-et, az nem jelenti azt hogy annyi is
ez igy egyaltalan nem helyes, ilyen hatar nyilvan nem is letezik, embere valogatja, az biztos, hogy 250-300 ppi kornyeken/felett (ahol a legtobb felsokategorias android telo vagy iphone 4 is van) mar alig erzekelheto barmilyen kulonbseg, es nem tudna megmondain egy atlagos ember, hogy hol van vege egy pixelnek es hol kezdodik egy masik, legfeljebb nagyitoval vagy 10 centirol szemlelve. ez tenyleg nagyon szomoru, kar, hogy nem sas szeme van az embereknek
-
joey04
titán
-
Picike8
aktív tag
RONDA!!!!!
A N1-sokkal szebb volt!!!!! SAMSUNGSZAPPAN!!!!
-
zolee3000
tag
Ezt nevezem én politikailag korrekt mobilnak.
Ebony and ivory... (kár, hogy ez csak a színre lesz igaz, az anyaghasználatra nem) -
telya
aktív tag
a felbontast a mostani szinthez kepest mar nem lesz sok ertelme az egekbe novelni, kicsit meg lehet hogy fog noni, de normalis tavolsagbol nezve az emberek donto tobbsege valoszinuleg eszre sem fogja venni.a most elterjedt 480*800-as felbontas 4" korul illetve azalatt az emberek tobbsege szamara mar olyan felbontas, aminel jobbat normal hasznalat soran gyakorlatilag nem tud a szem fizikailag erzekelni.
ekkora fizikai mereten a felbontasnovekedes szep lassan teljesen le fog allni, es mas szempontok fognak csak jatszani. -
Saccco
nagyúr
Nekem tetszik.
Lesz a vodánál dícséretes... csak gondolom aranyárban az már nem dícséretes...
-
marcias
őstag
Most már csak az lesz kérdés, a Galaxy S2 mit fog tudni. Vajon melyik Androidos mobil fog elsőként felbontásban ugrani?
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Murderer69 #16 üzenetére
"WiFi: 802.11b/g/n (megegyezik a Galaxy S-el)"
ez annyira nem igaz, ha minden jól megy ebben már cserélték ezeket egy jobb példányra, nem is tudom ki linkelte, hogy teljesen más ez a része a telefonnak mint az sgs-nek
"Bluetooth: 2.1 (ez visszalépés, a Galaxy S-ben Bluetooth 3.0 van)"
biztos velem van a baj, de én nem éreztem semmi előre lépést a Bt 3.0-ban, több munkatársamnak is van SGS-e és sajnos nem vagyunk elájulva a sebességtől, most hirtelen rá is néztem a wikipedian, elméletileg attól, hogy egy készülék tudja a 3.0-ás BT-t nem biztos hogy gyors is
"The High-Speed part of the specification is not mandatory, and hence only devices sporting the "+HS" will actually support the Bluetooth over Wifi high-speed data transfer. A Bluetooth 3.0 device without the HS suffix will not support High Speed, and needs to only support Unicast Connectionless Data (UCD)"
(a lényeg, hogy csak a HS jelzéssel ellátott eszközök képesek a nagyobb sebességű adatátvitelre)
hiányozni hiányzik, egy jobb minőségű GPS belőle, de ettől még nem érzek nagy kéztetést, hogy ismét megvegyek egy méregdrága, egyébként (nagyjából) ugyanolyan készüléket ami már most is van
-
Morden24
nagyúr
Szerintem kurvajól néz ki fehér hátlappal, bár a minta nem tetszik, és a készülék előlapján lévő káva továbbra is kicsit béna számomra, viszont szerintem sokat dob egy amúgy totál unalmas dizájnon...
-
Murderer69
őstag
az a legdurvább hogy technikai téren sem valami kemény
SGS VS Nexus S
Kijelző: 4 inch, Super Amoled, 800*480 (megegyezik a Galaxy S-el)
RAM: 512MB (megegyezik a Galaxy S-el)
Belső tárhely: 16GB (a nálunk elterjedt Galaxy S 8GB-os tárhellyel gazdálkodik, de létezik ebből is 16GB-os)
Akkumulátor: 1500 mAH (megegyezik a Galaxy S-el)
WiFi: 802.11b/g/n (megegyezik a Galaxy S-el)
Bluetooth: 2.1 (ez visszalépés, a Galaxy S-ben Bluetooth 3.0 van)
GPS természetesen van mindkettőben
Processzor: 1Ghz Cortex A8 Hummingbird (megegyezik a Galaxy S-el)
Kamera: 5 megapixel (megegyezik, viszont a Nexus S kapott villanót is – cserébe a videófelbontás kisebb, mint a Galaxy S esetében)
Ami még plusz szolgáltatás: 3 irányú giroszkóp, ujjlenyomat taszító kijelző (ami egyébként a Contour Display névre hallgat, akármit is tudjon), Near Field Communications (NFC), Internetes telefonálás támogatása (VoIP/SIP)
Ami nem jó hír: a csökkentett videófelvétel közbeni felbontás (Nexus S: 720*480 pixel, Galaxy S: 1280*720 pixel), és a hírek szerint nem bővíthető microSD kártyával a készülék.
forrás:http://andro-id.info
-
plus44
veterán
Ez a félig fekete, félig fehér annyira nem jön be, elég bénácska.
-
zack
nagyúr
Főleg ha igaz a hír, hogy csak az első szállítmányokat lehet majd elérni SAMOLED panellal. A többi SLCD lesz...Kíváncsi leszek hozzánk melyik verzió fog kerülni.
Azt nem értem, ha ennyire kevés az SAMOLED panel, akkor miért nem tudták kezdetektől kezdve SLCD-vel gyártani? Mert így csak azt fogják elérni, hogy megint kezdődik a "panel lottó", kinek melyik kell, és azt kapja e amit kért...
Forrás: [link] -
baleee89
aktív tag
pff ez elég gyatrán néz ki egy ekkora cég kicsit adhatna dizájnra meg anyag használatra (gondolok főleg a fémek alkalmazására)
-
janes74
senior tag
A One orrba-szájba veri külsü+anyaghasználat terén.
-
r4z
nagyúr
A színe tetszik, a formája és az anyaghasználata nem igazán.
-
Integra
titán
az biztos hogy az experia nemtommelyik darabját nem fogja külsőre megszorongatni.. se..
-
Ricardo
titán
válasz
idkfaiddqd #1 üzenetére
Lehet hogy pont ez a cél? Megcélozni vele a női vásárlókat. Ezek a tepsifonok nem feltétlenül nőiesek, bár én el tudom őket náluk is képzelni. így viszont azokat is elérhetik akiknek a fekete túl férfias.
+Biztos lesz egy csomó férfi is akinek bejön.Inarus:
Rossz fényképezés6fényviszony. a felső képen nincs ilyen. -
Inarus
addikt
Miért látok a fehér hátlapon rózsaszínes interferenciát?
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem még mindig nem gyere be. személy szerint a Nexus One sokkal szebb telefon. Ez olyan tipikus Samsung szappan
.
-
idkfaiddqd
tag
elég nőies...jobb feketébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Várhatóan a Vodafone csoport kínálatában debütál a fehér hátlappal ellátott Google Nexus S.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest