- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
Pont ezen "ütköztünk" a múltkor. A Google-nek el kellene dönteni, hogy melyik útra lép. Vagy követi az Apple-t, és csinálja a vasat is, de akkor bukja a partnereket (hosszabb távon nincs értelme több márkanéven ugyanazt forgalmazni, az emberek nem annyira hülyék), vagy nyomja a partnereket 2-3 viszonylag szűk sávon belül, azaz üzleti, budget és high-end multimédiás készülék vonalakon. Ehhez persze az OS-t is jó lenne diverzifikálni. A MS most egyértelműen az utóbbira gyúr. Csökkenti a partnerek szabadságát, hogy a végtermék mégse lehessen egy vacak, és lefektet irányelveket, amik mentén 2-3 célcsoportnak külön utas vas+szoftver párosításokat kínálnak.
Szerintem mindkettő járható út, de a kettő között leginkább a padló van.A konzol nem igazán jó párhuzam, mert ott a több gyártón által eleve biztosított változatosságnál nagyobbat nem igényel a célközönség, lévén sokkal homogénabb, mint a handheld piac felhasználói.
-
erdoke
titán
Nem erről van szó. Az Apple is bérgyártatja az iPhone-t, de saját maga tervezi, és nem enged hasonlót se a gyártó partnereknek kiadni. A Nexus One mellé pedig gyorsan odakerült a Bravo, ami kb. ugyanannyiba fog fájni, csak még kapunk hozzá egy új Sense verziót is. Ráadásul eddig úgy tűnik, hogy a sokat átkozott HTC-s support még mindig fényévekkel jobb, mint amire a Google vetemedett. Közben szinte teljesen azonos specifikációkkal jön a Samsung Galaxy 2.
Ha Android csúcskészüléket akarnék, én bizony várnék pár hetet, és a netes szoftvercéget hagynám a kaptafánál maradni... -
Ulkesh
őstag
"de azt nem értem, hogy a gúgli miért telepítene saját gyártóüzemet egy pár telefon miatt?"
Miért kéne telepítenie bármilyen üzemet?
Nekik csak a tervezésben, szoftverkészítésben és tesztelésben kellene részt vállalni, a gyártásra van kismillió cég. Tudom, hogy utálod ha az Apple-vel érvelek, de ők sem gyártanak telefont, csak terveznek és gyártatnak."én se tenném elsőnek. majd ha már van tapasztalatom."
Ez ott sántít, hogy nem a Nexus One az első Google márkájú készülék a piacon, a G1 is így került ki, csak azt nem hangsúlyozták ki ennyire, mint saját készülék.
"én továbbra is nehezen küzdöm le a gondolatot, hogy a google célja egy globális mobil internet hálózat, saját telefonnal, szolgáltatással és tarifával, legyél bárhol is a földön.. és ezek a telefonos dolgok, csak egy kis apró részlet az egészben."
Hagyományos GSM alapú készülékekkel ezt szerintem nem akarják megvalósítani (ezt globálisan kiépíteni a Google-nek is nagy falat lenne, mind anyagilag, mind technológiailag), de internetes adat és voip megoldásokkal a meglévő GSM szolgáltatók és szolgáltatások mellett már most könnyen elképzelhető és kivitelezhető.
-
Ulkesh
őstag
"ugyanakkor azért az ijesztő, hogy egy hibát ha valaki elemez, keresi az okokat, mert tanulni akar belőle, az bizonyítvány magyarázás"
Azt hiszem kezdem értem, hogy miért akadtál ki.
Te azt gondolod, hogy a Google keresi az okokat és a felsorolás amire én azt írtam, hogy a bizonyítvány magyarázása, azzal a Google-t minősítem.
Ha így van, akkor sajna nem olvastál figyelmesen. A felsorolást amit minősítettem NEM a Google hozta össze hanem a PDAPlus-os fórumozók, az Ő okoskodásuk összegzéséről írtam véleményt.
A Google-ból nem nézném ki, hogy ilyen kisiskolás érveket hoznának fel a termék sikertelenségére, ennél sokkal profibb piacelemzők dolgoznak náluk -
Quaresma
aktív tag
Érdekes ,hogy normális dual slim készüléket csak a Samsung tudott régebben készíteni...manapság pedig az összes kínai telefon tele van vele...szerintem egy gyárilag független készülékbe igazán tehetnének belőle ..én is örülnék ha nem kéne két telefon cipelnem magammal állandóan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest