- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
nagypasztor #13974 üzenetére
Köszönöm ezek tényleg hasznos tanácsok voltak. Kényes kérdés tudom, de akksi idővel hogy álltok? Egyértelmű, hogy játék húzza a legjobban, de valamilyen irányadó számot tudtok mondani?
-
moriak
tag
válasz
nagypasztor #13966 üzenetére
Köszönöm a segítséget, igazából olyan kérdésem lenne, hogy ha esetleg tényleg nem kacsa az új Nexus akkor mennyivel befolyásolhatja ezeket az árakat? Érdemes lehet várni ezért 1 hónapot?
@kcsa recsegéses az max. hangerőnél jelentkezik? Illetve a bevilágítás és a pixelhiba között van összefüggés? -
moriak
tag
Sziasztok! Szeretnék egy ilyen készüléket vásárolni. Körülnéztem a hazai és a külföldi piacon a következőkre jutottam:
Külföldről ismerős által tudnám megvásárolni a készüléket, mindenhol egységes áron van nagyjából
Carrys:
- 32GB 3G 250Font ~ 86.500Ft
- 32GB 200Font ~ 69,200Ft
Tesco:
- 16GB 189Font ~ 65394
Kupon létezik még?
Carry, Tesco- ezeknél a készülékekhez van hozzá ASUS garanciajegy és ha jól tudom itthon tudom érvényesíteni, ha garanciális problémám lenne?!
Itthon elsősorban 3G verziót néztem a különféle webshopok (nem szimpatikus) ajánlatai közül 94-95 -tól kezdődik körülbelül ~10k-t tudnék spórolni a külföldi vásárlással. Viszont ilyen módon történő vásárlásnál megkérdőjelezhető a garanciáztatás?!
Sokat olvastam a fórumban egységes hibát (ami nagy arányban fordulna elő) nem olvastam, de esetleg tudtok olyan dolgot amire érdemes lenne odafigyelni?
A fentieket figyelembe véve esetleg tudtok más (használt piacon kívüli) beszerzési forrást?
T előfizetéssel nem szeretném megvásárolni, nem maga a szolgáltatóval hanem az előfizetéssel kapcsolatban vannak fenntartásaim. A Diginél néztem 3G mobilnet előfizetést, ha nem is a legjobb ár/érték ajánlat, de az alacsony havi költség jobban vonz. (+ nincs hűségnyilatkozat)
Gondolkodtam olyan esetben is, hogy a meglévő telefonomhoz egy olyan csomagot választok amihez van internetkapcsolat és megosztom a tablettel, de ezzel az opcióval is olyan fenntartásaim vannak, hogy: költségesebb mint a digis internet, 2 készülék akksi ideje fogy drasztikusan, nagyobb adatforgalom kevesebb letöltési mennyiséggel párosul.
Előre is köszönöm a segítséget a kétséges kérdéseim megválaszolásainál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged