-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
válasz
moriak #13972 üzenetére
A többiek mondtak már ezzel kapcsolatban véleményeket, és szerintük ha el is kezdik gyártani a nyáron, akkor mire a magyar piacon érzékelhető lesz a változás, addig elég sok idő fog eltelni.
A legtöbb hír ezzel kapcsolatban kacsa a különböző állítólagos beszállítóktól. Szerintem ha csak 1 hónapot akarsz várni, akkor nem valószínű az árváltozás. Ha idő közben elkezdik gyártani, és augusztus szeptemberig vársz, akkor lehet, hogy itthon is változnak a dolgok.De én ebben nem vagyok szakértő, csak rengeteget olvasom a fórumot, és a többiek logikáztak rajta!
Szerintem 5-10 ezer forintnál többet nem nagyon fog esni, mert ezeket csak legyártották valamikor! Nem hiszem, hogy sokat engednének belőle!
-
nagypasztor
tag
válasz
moriak #13964 üzenetére
Azért annyit megjegyeznék a Digis netnél, hogy rengeteg barátom használt ilyen sticket, mert olcsó, nincs hűség, stb...
Viszont egyszerű youtube-ot használva is bekorlátozták őket, merthogy állítólag szívja nagyon a sávszélességet a szolgáltató szerint. Szerintem kérdezz utána itt a fórumon, ha van topicja (szerintem biztos), hogy manapság mi a helyzet vele!
A többihez nem nagyon tudok hozzászólni!A kedvesem nemrég vet egyet, és a hibákat, amit írsz, nem tapasztaljuk. Pöpec az összerakás. Szerintem a hibák, amiket olvasol még az első kiadásokban lehet, hogy előfordultak, de akkor is szerintem azért, mert rengeteget adtak el belőle. Szerintem biztos, hogy az eladás/hiba arány nagyon alacsony!
-
brumi1024
veterán
válasz
moriak #13964 üzenetére
A T-s előfizetés otthoni(kálbelnet, optinet) internetre vonatkozik. A sima 16gb-os Tesco-s ár nem túlzottan éri meg(valószínűleg 1 év garis, de erről infót nem találtam), 5k-val többért kapható itthon, 2 év gyári garival. A 3G-s és a Wifis 32Gb-os ár nem rossz, és a garinak elvileg működnie kellene itthonról is angliai beszerzés esetén, de nem vagyok benne biztos. Érdemes lehet még megnézni az árakat a Google Playről is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged