- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Kicsit drágának találom. Persze ez relatív. Amivel szemezek az az ASUS Fonepad. ~60e-ért nekem megfelelne. Most azon gondolkodom, hogy kellene-e nekem tablet. Előtte egy Huawei S7 Slim-em volt. Már bánom, hogy eladtam. Amire nekem kellett, arra tökéletes volt. Egyébként a forma kicsit arra hajaz az új Nexus.
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
babkukta
senior tag
Mi bajod van a 85 ezerrel??? Egyet se kapsz ennyiért... ok, az más tészta h kint 55 ezer ft körül van, dehát ez Magyarország..
Egyébként meg várható volt h a kamja nem a legjobb lesz. Könyörgöm, ez egy Tablet... habár a mai technikát nézve 1-2 év, és erre is jönnek a 14 meg 40 MP-es kamerák... a Mobillal is így voltunk először, h jajj minek, ki fényképez vele, aztán most meg hol járunk.
Viszont arra bőven elég, h ha hirtelenbe látunk vmit, és csak ez van kéznél, akkor lekapjuk. Láttam már sokkal borzasztóbb képeket isÜdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.