- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozer
tag
Sziasztok!
Van aki cseréltette már a Nexus 6P akkumulátorát a budapesti Huawei Support Centerben és lenne olyan jófej, hogy küld a számláról egy fotót (nyilván, személyes adatok nélkül)?
Én a héten beadtam hozzájuk akkumulátor cserére a készülékem, és mindezt, potom 51 ezer Forintért gondolják megtenni!
Arra hivatkoznak, hogy az akkumulátort a gyártó egy alkarészként kezeli a kijelzővel(!) és így csak ez utóbbival együtt lehet cserélni. Ami, finoman szólva, megkérdőjelezhető.
Az orruk alá szeretném dörgölni, hogy érdekes módon, korábban meg tudták tenni az akkumulátorcserét kijelzőcsere nélkül is.
Csatolom az árajánlatot, amit kaptam: hangsúlyozom akkumulátor cserére adtam be a készüléket!
Ja és a slusszpoén, hogy ha nem fogadom el az ajánlatot, akkor is felszámolnak 4300 Ft bevizsgálási díjat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest