- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
Just_Reboot #4929 üzenetére
Nem úgy néz ki sajnos!
Megvettem én is a teló megvétele után, de mint nézem nem sokat frissítik.
Igaz nincs nagyon gond vele, így nem nagyon szükséges.De videó is jól jönne benne igaz mi igaz!
-
apaszka
veterán
Szia!
így gondoltad? köszi!Közben jött egy kernel frissítés is.
-
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #4871 üzenetére
Bocsánat!
Szerintem a ROOT nincs akadályban a munkára használattal!
Egy jó Custom rom jobb tud lenni mint a gyári!
PL :Ennél a telefonnál már csak azt keresem még a custom rom támogatásnál is ,hogy a több ablakos mod-ba sokkal több ill mind appjaim betudjam rakni!?....
A többi dolgot megoldottam,mit a gyári nem tudott! A hang tuning mind hangszóró,mind a mikrofonra kellett! Ezt a ROOT segítségével megoldottam!
/Te tudsz más módot erre mi ROOT nélkül rendesen működik? /A doksik mentése,és másolása más adathordozóra,kezd megoldódni! Ehhez is kell a rendszergazdai jog sajnos!
Szóval folytathatnám sok érvemet a gyári rendszer nem ok mivolta mellett,mi a munkában engem akadályoz,de felesleges!
Véleményünk nem egy,mi nagyon is rendben van! Mindenkinek más a felhasználói kívánsága!
Így nekem pár dolog miatt kell a ROOT /rendszergazdai jog/ ,és ha egy CUSTOM ROM jobb mint a gyári,akkor azt használom!
Persze van banki app mi figyelmeztet ,hogy ROOTolt a készülékem,de a pénzt utalja ennek ellenére!
Szóval................ -
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #4868 üzenetére
Biztosan igazad van.
52 évesen ,és inkább munkára használom a mobilt .
Ja persze néha egy képet lőni szoktam,vagy kis videót csinálni a kutyámról de nagyrészt autómata módban,vagy a Manual Camera appal,kicsit javítani az automata elállításán!Persze szoktam én is variálni ,lassítani a videón már régóta! számomra nem mindíg a jó minőség a fontos,hanem a pillanat! Szeretett kutyám pl ezen a videón! Ja ,hogy szar minőség volt annó? De emlék! Sajnos beteg volt ,és elkellet altatni!
Van két fotós barátom,kik profik!
Egyik sem szidja sem az almást,sem az s7 telóját ilyen téren!
Mert nem erre használják! Kultusz.... ,és telefonálnak vele!
Ilyenre azt mondják,hogy pillanat megörökítésre otthon jók a mobilok,de ..................... -
apaszka
veterán
Én sem vagyok benne a témában, és gyors utána néztem kicsit, mi is ez a mizéria.
Egy válasz a gyakori kérdésen erre a 60 fps kérdésre.
"A filmek, videók, játékok mozgóképét állóképek gyors egymás után vetítésével/megjelenítésével állítjuk elő. Az fps azt mondja meg, hogy másodpercenként hány állóképből áll az adott mozgókép. (FPS = frames per second, azaz képek száma másodpercenként.) Ha ez az érték túl alacsony, akkor a mozgás darabos lesz. Nagyjából 24 fps az, amit már a szem folyamatos mozgásnak lát.
A filmek szinte kizárólag ekkora fps-sel kerülnek rögzítésre, de manapság vannak, akik ezt az értéket keveslik, pedig kb. 100 évig mindenkinek megfelelt, és már ez is folyamatos mozgást jelent. Az ennél nagyobb fps filmek esetén nagyon zavaró hatást kelt, amit a legtöbben "szappanopera"-hatásnak neveznek. Ez azt jelenti, hogy a mozgás túl folyamatos, és a filmek emiatt úgy néznek ki, mintha valaki egy olcsó kézikamerával vette volna fel a forgatást. Vannak, akik mégis emellett a nagyobb fps mellett érvelnek, mondván, hogy több az állókép, ezért közelebb van a mozgás a valóságoshoz. A probléma csak az, hogy ez pusztán az elmélet. A gyakorlatban a film rögzítése és vetítése egész máshogy történik, mint ahogy a szemünk a valóságot mutatja. Azoknak, akik ezt a teljesen téves érvet hangoztatják, valójában csak annyit kéne csinálniuk, hogy körülnéznek, majd összehasonlítják ezt az élményt azzal, amit a magasabb fps-ű filmek nyújtanak. Egyből látni fogják, hogy a magasabb fps nem a valóságosabb látvány irányába tett lépés.
A számítógépes játékok esetében már más a helyzet. Ott egész magas fps-ek is előfordulnak, de ott azért nem szokott zavaró lenni, mert a számítógép képelőállítása megint egész más, mint ahogy a kamera rögzíti a valóságot."
De van itt is topikja
[link]. Kezdem érteni
-
apaszka
veterán
válasz
leslien #4847 üzenetére
Ha akarok statisztikát, én is tudok csinálni.
Sok Samsung telefonom volt S-széria, Note széria.
Ilyent egyik sem tudott nálam mint a Nexus 6p.Note4 el én is csináltam rekordot magamnak, de a valóság igen távol állt tőle. Max 1,5-2 óra amit tudott az én használati szokásom és munkahely körülményeim közt.
Szerintem 4 óra nagyon korrekt szinkron, és aksizabáló appok használata mellett már és sokan kiegyeznének 3 órával is az előző telóm topikjában.
De neked gratulálok , szép idő az biztos.
-
apaszka
veterán
válasz
tirszin #4837 üzenetére
Minden ok, csak pendrive nem. Egér is működik, és billentyűzet is.
A kisebbik fiamnak adtam frankó pendrive-om a fejegységéhez.... Venni kell újat látom. Ezek a microsd adapterek ehhez nem ok.
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Szerintetek a PureNexus ROM vagy a telóm vacak?
Megjött ma a kábel mit itt vettem.De egyszerűen se menteni twrp _ből nem tudok vele ,de másolni doksikat se semmit. Formázni akarta minden áron.
Pcre mentettem a cuccokat, és gyerünk. De ugyan az.
Szóval ez a 4. Otg kábelem, de egyik se jó? A pendrive mindennél jól működik, csak ennél a telefonnál nem? Hihetetlen már az egész! -
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #4796 üzenetére
64 est vettem mert ....
De most próbáltam a pc-re átmásolni a TWRP mentést,és azt sem engedi!?
Zenét Doksit enged,de ezt??
Miért nem?
Ezért próbáltam OTG re menteni közvetlen,de amint elindul hibát dob!
Ilyent még nem láttam,és ezért próbálok segítséget kérni!
Más telón soha fel sem merült ilyen gond!
Menés---> visszaállítás!
Itt mentés ,de hová??? Visszaállításkor meg nulla! Nem jött eddig össze! Nem merem kipróbálni sem!3 ból egyszer sem állította vissza!
Így nekem ez gáz! -
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #4793 üzenetére
PL mentést készíteni a működő ROMról! 10 giga minimum!
Mivel ez a teló nem bővíthető,így ez szerintem alap követelmény főleg ki ROMol!
Ki nem nyúl a telefonhoz,annak talán a 32 es is elég!
Nekem 64 es van de kevés ,mert a mentésem 10 gigája is foglalja a helyet!Céges cuccaim,is 8 giga helyet foglalnak,a személyesek többet akarnak,de zenét nem is raktam erre semmit!
Erre nincs hely! A 128 os karim is pihen ,mert hova dugjam be itt?
Az új 256 gigásom szerencsére hibás ,így kérem vissza pénzt! de a feleségemébe beleraktam ajándékba.... -
apaszka
veterán
válasz
dejvid8 #4790 üzenetére
Ez gáz lehet? A bajom,hogy van nem C-s itthon több is ! Mind kuka,mert átalakító nem működik? 256 osom is megfekszik ,és mind!
Szóval átalakító ugye nem létezik,így kell beruházni újra!
Mint a fiam mondta annó,mikor a 5x et megvette a sima előtt,hogy ez a C.csak szívás,nem azt hozza mit ígértek! ?Látom tényleg az!
A tartóssága sem azt hozza szerintem mit elvártak tőle!
De nem adom fel!Tud valaki működő átalakítót,vagy tényleg kell C-s pendrive!?
-
apaszka
veterán
Érdekes!
Ezt megértem,hogy 5 db fillárekért van,és nem ok!
De a gyári kábellel sem engedi pc-re másolni a Custom Recovery mentésemet!
Nem lehet OTG mentést csinálni,de sehogyan sem tudom a telón kívül tartani !
Ez cefet bosszantó,mert ugye nem bővíthető ez a típus.
Most egy nagyon frankó 100% os a ROMom!
Készítettem egy tükörmentést róla,de szeretném tárolni valahol,és nem a telefonon,mert ennek véges a tárhelye!UI
Ja a Hang tuning is tuti!
[link]
-
apaszka
veterán
Nálatok OTG pendrive működik rendesen?
Én sem TWRP-ből mentése,sem pedig normálisan használni nem tudom.
Ilyen vackokat vetem,a régi dolgaim kompatibilitássá tételéhez,de nem jött be?!Ezek a hibásak valószínű?
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
AdamVonSzabo #4729 üzenetére
Így van fenn. Jónak tűnik egyébként.
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
[link] Az előző telefonom ilyen időt soha nem produkált
-
apaszka
veterán
Egész jól belaktam a ROM-ot. Hát mit mondhatok?
- Nagyon frankó, semmi hiba, minden minimum úgy működik mint a gyári.
De ez még jobban személyre szabható, és tényleg jobb.Köszönöm az ajánlást, tényleg ér az alap. A gyáriról a mentést töröltem is.
-
apaszka
veterán
Most raktam fel ebben a pillanatban a Pure Nexus ROM ot!
Még a kernel,és az appjaim hátra vannak ! Aztán belakás után nyilatkozom pár nap tán érdemben tudok! Tesztelem,de elsőre már jónak tűnik! -
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #4657 üzenetére
Dirty Unicorns , vagy melyik rom hozza minimum a gyári stabilitást? Melyik a kedvenc itt a főzöttek közt?
Ha haza megyek , éjjel lehet felrakom valamelyiket mit ajánlotok.
Gondolom még a Pixel alapúak kissé bugosak még?Vagy itt azok is tökéletesek?
Gondolom itt is a nagy szakácsok főzte dolgok a jobbak.
Tudom sok az ízlésen múlik..... -
apaszka
veterán
Pioneer SE-CL522
AKG K430 akkal rendben van. -
apaszka
veterán
válasz
AdamVonSzabo #4611 üzenetére
És mennyire, melyikeket?
Itt ugye több 100 lehetőség van.
Hétvégén lesz időm újra kicsit foglalkozni vele.
-
apaszka
veterán
Valami nem oka TWRP vel? 3.2.2 mentés nem jó? Nem rakja vissza ,mert megáll a rendszer betöltés az első logónál
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #4588 üzenetére
Én tegnap 5-6 órán át ezt használtam!
Jó kis főzelék de valamiért nem annyira stabil volt nálam. Lehet user error is persze.Annyira nem volt sok + mit észrevettem benne! Ami volt pár dizájnoló az meg nem akart múködni 40% osan csak!
A gyári most jobb Kernel-el van fenn!
Ez tuti . -
apaszka
veterán
Üdv újra itt!
Új szerver...Sok minden történt tegnap óta.Cortex ,és a MegaPixel ROM-okat próbáltam ki.
Ez előbb full gyárira raktam vissza mindent!
Sajna a főzelék ,néha dobott hibát,és System UI leállást!
Persze nem kizárt az User error,de tiszta lappal nyitok gondoltam.Ja újra rakva a laptopom simán vette az akadályokat ---->Nexus Root Toolkit meg királyul működik vissza flashelésben is!
-
apaszka
veterán
Más PC-n ment egyből!
Kezdem a belakást!
Keresést a Dolby valami verzióra mi erre jó,hogy szóljon hangosan....Szóval marad!
Köszönöm mindenkinek a segítséget,és a gazdának főleg!
Szorított nekem rendesen -
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #4562 üzenetére
Azért jó lenne egy jó leírás a lenyílóban,és frankó driverekkel mit ilyen buta is megtud oldani mint én!?
Sajna az XDA driver nem ok minden rendszeren!
Fiam is az újat használja,de a 5x rootolása nem megy ezekkel a driverekkel! neki sem!Én nem vagyok profi,és a linuxot sajna 8-10 éve nem használom mire nem vagyok büszke!
De a fiam azért ezekben sokkal jobb nálam,mert .....De neki sem jók ezek a linkek, szóval szerintem a fránya winfos újjjj nem teszik a drivernek.
Tudnátok valami szimpatikusabbat küldeni?
NRT/Nexus Root Toolkit!
Bocs! -
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #4560 üzenetére
50 múltam, és szerintem siket leszek a gyári zajban. Szóval kis hang tuning kell,de ehhez kell a root...
Szerk
Rendeltem hozzá egy zsák cuccot. Ami a lenyilóban volt ajánlva szinte mindent,+ amit találtam. Tok, kábelek, töltők autóba, melóba... Üveg fólia.... De ha csalódik az ember.... Majd eladom őket féláron...
Sajnos a Note4 én buktam rendesen a cserén is. De akkor még nem voltam csalódott, és.... -
-
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #4544 üzenetére
Azzal kezdtem,de sajna ez a fránya winfos új nem akarja az igazságot.
A Samu cuccait most pucoltam le.
De így sem.
Még LG ,és Navon is volt fenn!
De ez nem akar menni
Persze nem adom fel.
Talán nem ok a driver? Na újra indulokA Baj,hogy nem látja a laptopom.
Onnan már menne,de ...... -
apaszka
veterán
Ez működhet ROOT olásra? Nekem még ennyire macerás telcsim nem volt ROOT megadásra. Igaz a gépem tele van samu driver-ekkel,és most pucolom is ,de egyszerűen nem megy... a lenyíló szerint!
-
apaszka
veterán
válasz
Mr Bond 007 #4472 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest