-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #1069 üzenetére
ha betallózod a letöltött imaget NRT-ben, akkor szerintem felrakja, de én biztos, hogy parancssorból tolnám rá. Ha valami félre megy, akkor legalább tudom, hogy én szúrtam el.
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #1063 üzenetére
a dual sim is jó lenne, azonban nem ragaszkodom hozzá. A nagyobb tárhelynek, vagy sd bővíthetőségnek szintén tudnék tapsolni, de a 64gb-os verziónak a felára egy csöppet beteg szerintem és ráadásul csak fehérben láttam.
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #1061 üzenetére
a dual sim lehetőség miatt van még játékban a Zenfone2 és a Honor6Plus is például.
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #1059 üzenetére
egyébként még nem döntöttem egyértelműen, van más ötletem is tepsifonra. De mivel egy ideje leragadtam a N4-nél, így érthető, hogy leginkább ez az esélyes. Még csak a napokban kezdtem agyalni a dolgon, eddig nem rajongtam a méretért, de úgy alakult, hogy szükség lesz a nagy kijelzőre.
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #1057 üzenetére
közben megtaláltam, a 1103 az amcsi verzió. Mondjuk sejtettem. Részletesen: [link]
Ez is van olyan "szmúsz", mint a N4? A felbontástól kicsit fázok. -
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #1051 üzenetére
a linket én is köszönöm!
Valószínűleg hamarosan váltok N4ről.
Arról van valami infó, hogy mi a különbség az XT1100 és XT1103 között? -
k_zizzie
csendes tag
válasz
Just_Reboot #1053 üzenetére
uhh tényleg
hihi....köszi
-
k_zizzie
csendes tag
válasz
Just_Reboot #1049 üzenetére
köszönöm a gyors választ
és a Honorral mi lehet a bajom később?(én csak egy lány vagyok)
a vásárlás nagyjából 1-2 héten belül eldől...tudnál segíteni, hogy milyen formában tudnám elérni ezt a kedves hardverapró-s kollégát?
-
Sanyek111
csendes tag
válasz
Just_Reboot #1023 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
rankesz
veterán
válasz
Just_Reboot #1043 üzenetére
56 % jel nélküli időt nagyon soknak találok, nem lehet hogy nem tudja a környékeden az LTE-t és mikor lejjebb vált azt jel nélkülinek veszi?
Vagy lehet a telóval van valami gond? -
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1043 üzenetére
Nekem nincs. Google play szolgáltatások okozza le kell tiltani adatvédelemben az ébredését stb. Én is unom már, hogy mindig baj van vele. 7.3.29 az utolsó jó
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot #1042 üzenetére
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1038 üzenetére
bootanimációja idegesít csak, főleg éjjel
ezért is cserélem azonnal gyári googlera -
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1036 üzenetére
aicp régebben aokp volt, ergo elég régi rom, ahogy rr is.
álltalában, ha valaki hiányol valami jó featuret, akkor ír xda-n fórumában és beleteszik, ha más is jónak tartja. elég rugalmas csapat. githubja is van.
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1034 üzenetére
gombok menüben
nálad miért zöld alul a 3 ikon?
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1018 üzenetére
vindicatorban az lcd feszültsége is lejjebb van véle alapból az elfogadható értékig + Enable Ram To Enter Low Power Mode
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1016 üzenetére
kernel adiutorban:
r: 241
g: 239
b: 255telítettség: 30
képernyő árnyalat: 0
screen value: 122ütemezőnek az alap a legjobb vindicator tapasztalata alapján
oc jó! nem fogyaszt többet, de gyorsabb lesz.
én -60 uv-t szoktam, de néha megfagy valamelyik frekin. sakkozgattam és -45 mellett döntöttem.fejlesztői lehetőségekben szoktam még az animációt .25 vagy .50-re levenni
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1014 üzenetére
tedd 2880-ra a frekit és -45 mV undervolting.
ha nem hiányozna pár dolog AICP-ből, akkor én is azt használnám
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1012 üzenetére
99%
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1010 üzenetére
februárban használtam kb 1 hétig, mert tetszett a fontja, de teljesítményben nem volt egy bajnok és más problémái is voltak. szép rom összességében, de nekem komolytalan.
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1008 üzenetére
régebbi rom kéne, mert nem a kernelnek van baja. lehet lesz a napokban új rr build. max megvárod.
rr ritkán frissül, sokszor hibás. csak olvass bele a fórumába.. a felhasználói bázisa is elenyésző
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1006 üzenetére
te még a múltheti hibás cm alapra épülő romot használsz, abban van a hiba. aicp ezért nem frissült 13.-20.-ig, mert nem akartak hibásat kiadni
szerintem próbálj megválni r.remixtől, mert az amúgy is egy bug halmaz mindig. mi köt oda?
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1004 üzenetére
legalábbis az amerikai verzion, meg a t-mobile szólgáltatós telefonokhoz.
ettől még működhet. olvass bele a topikba, hátha ok. én hagynám a francba, mert bebrickelheted, vagy szétvágod a bootloadert stb.próbáld ki a vindicator 2.4-et. azzal biztos jobb lesz. ha nem, van még mindig init.d script hálózat-net tweakre
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1002 üzenetére
az enyémnél újabb kettő amerikai hálózatokra van
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #1000 üzenetére
a modem usb-n keresztül csatlakozik a telefonon belül, ezért kernel függő a csatlakozás is.
MDM9625_104446.01.02.95R
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #996 üzenetére
az új modem mindig az aktuális új android verzió váltással jön. ergo 5.02 modemet nem akarok használni 5.1 vagy cm alapú 5.1.1-en. itt nem úgy van, mint a samsungnál-lg-nél, hogy különböző régiókra szánt romok, adott modemmel érkeznek. tehát felesleges frissíteni, abbőól jó nem lesz, esetleg battery drain..
chroma nyelvi hiányoságok, testreszabhatóság ill. xposed 5.1.1 problémák miatt elvérzik. - sose szerettem
terminusnál is hasonló a helyzet, kivéve xposedet.
euphoria az egyetlen hibamentes rom, majd utána a benzokernelben meg a vindicator újra brutál. párja nincs jelenleg. szuper akku, szuper teljesítmény.
codeblue nem frissít, elavult a hotplugja is meg maga az egész kernel. nem tud lépést tartani és itt minden villámgyorsan fejlődik. -
dfcwolf
tag
válasz
Just_Reboot #994 üzenetére
Köszönöm! Cyanogen lett belőle. Őket ismerem az LG időkből.
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #994 üzenetére
én annyira AICP-n élek, hogy a stock számomra egy másik bolygó, nem is foglalkoztat, hogy mit-mikor adnak ki
ok, nem aosp forrás, hanem cm + extrák, de azt kimerem jelenteni bátran, hogy ilyen folyékony, csattanós-pattanós vajpuha rom, mint az új AICP még nem volt a telefonon.
lehetséges nagyban hozzátesz ehhez a vindicator 2.4, de akkor is leesik az államha egyszer aosp vonalra állnék, akkor meg csak euphoria rom jöhet szóba.
-
dfcwolf
tag
válasz
Just_Reboot #987 üzenetére
Melyik romot ajánlanád? Szerettem volna mókolás nélkül használni, de úgy tűnik nem fog menni.
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #991 üzenetére
van egy rakás 5.1.1. tök felesleges a stock. sose használtam, mivel használhatatlan. számomra lényeges extrák hiányoznak belőle. 1000x AICP
-
rankesz
veterán
válasz
Just_Reboot #989 üzenetére
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #978 üzenetére
ezzel egyszerűbb. sosem használtam mást. le is tölt mindent, ami kell. rom, kernel, root stb [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
Just_Reboot #968 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
Just_Reboot #968 üzenetére
Nem kizárt, nálam is szinte forró töltés közben.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Just_Reboot #966 üzenetére
Heh, nem lehet van egy kis overclock ebben a romban?
Ja környezettől is függ, ma kocsiban netezés közben nekem is 38ra felment.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Just_Reboot #963 üzenetére
Az szerintem nem lényeges alapból, amúgy 23 és hideg most mert lehűlt a levegő.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Just_Reboot #961 üzenetére
Ah, ez semmi a moto x-hez képest nyugodj meg. Ampere mennyi fokot mutat?
-
hallerlaller
addikt
válasz
Just_Reboot #959 üzenetére
Sztem nem kell ismerős kicserélik mindenkinek csak ne valami kis telenor üzletbe kell bemenni hanem inkább pólus vagy hasonlók.
Na nem dobtam még fel, úgy döntöttem megizzasztom kicsit AL-t elég jól viszi, a moto x minthogyha egy hangyafasznyit jobban vinné de alig látható különbség, sőt teljesen kielégítő a teljesítménye, ami viszont pozitív hogy alig melegszik, moto már ilyenkor simán 45 fok felett van, ezmeg max 41,7 volt de inkább 40 körül 2 óra játék után úgy hogy plusz közbe még rádugtam tölteni. Ja wifi miatt volt kis para, mert valamiért a melóhelyen dobálta a jelet itthon viszont stabil, szóval kihajintom a routert bent, úgyis kaptunk újat t-online küldött egyet ingyér mert jófejek. xd
32gb tárhely meg 3gb ram megérte a váltást, 16bol már kezdtem kinőni, jó ranézni a 2 GB free a futó programoknal.
Ja az amivel dzsuri paráztatott hálisten nem jött be, szerintem ennek még jobb is a kijelzője mint a moto xnek vagyis nagyobb a fényerő meg így egymás mellé téve annak egy kicsit sárgás is lol.
Szóval megtartom -
hallerlaller
addikt
válasz
Just_Reboot #957 üzenetére
Én még decemberben mentem be egy telenor üzletbe vágták mondván nincs két éves a kártya meg különben sincs nano nekik.
Ok akkor nekiállok felrakni legújabbat.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Just_Reboot #954 üzenetére
Na megoldodott sim cserével, ingyen cserélték halisten.
-
Mark07
csendes tag
válasz
Just_Reboot #949 üzenetére
Phablet kategóriában nézve pl egy Note 4, Huawei Mate 7, Lg G Flex 2, stb...
Persze nem a játék az elsődleges szempont egy mobilon, de véleményem szerint ebben a kategóriában már elvárható bármely program gond nélküli futtatása.
Én speciel a GTA SA-val tudom magam lefoglalni ha kell.
Ezért ehez hasonlítok.. -
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #944 üzenetére
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #935 üzenetére
köszi!
régebben rosszul írtam le egy folyamatot "Ha viszont olyan custom romot telepítünk amiben be van kapcsolva a titkosítás akkor szükségünk lesz a zip-es verzióra. Mert különben törli az SD tartalmát."
azóta kipróbáltam még egyszer és nem törölte le az sd-t, viszont gondjaim voltak.
a régi mappák, fileokat nem tudtam törölni ill. futtatni, ergo valami összeakadás volt és csak gyári rom + decrypted kernel flashelése tette rendbe, majd utána visszamásoltam az sd tartalmát.
ezért, habár ha nem is törli le sd-t, célszerű menteni külső tárolóra az akció előtt
tehát a lényeg, hogy a konzisztencia problémák elkerülése végett mentsünk sd-t és az egészet decrypteljük, ne legyen decrypted meg encrypted vegyesen az sd-n, így nem lesz probléma sem -
Viper26
nagyúr
válasz
Köszönjük szépen.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Just_Reboot #934 üzenetére
Ha ez aktiválva van, csak akkor lehet kinyitni a BOOTLOADER-t.
-
válasz
Nagyon szupi lett!
-
válasz
Just_Reboot #929 üzenetére
Holnap fog eljönni ez a nap.
-
válasz
Just_Reboot #927 üzenetére
Nehány alkalmazás ami nincs droidra, illetve szeretem az IOS-t az első okos telefonom is szifon volt.
Most egy Moto X 2014-el szemezek. 😃 -
válasz
Just_Reboot #925 üzenetére
Néha faj a szívem utána. Szeresd Őt nagyon!
-
lezuvius
őstag
válasz
Just_Reboot #919 üzenetére
Saját tapasztalatom szerint éppúgy,mint a többi Snapi procis
Barátom intenzívebben használja (értsd 1,5 óra WoT) s így a végére már kellemetlenül meleggé válik a hátlap, de ez elkerülhetetlen a csúcskategóriában -
válasz
Just_Reboot #919 üzenetére
Egyáltalán nem, meglepően jó!
-
Criton
veterán
válasz
Just_Reboot #887 üzenetére
"felpúposodó hátlap" ? mitől és mennyire gyakori?
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #832 üzenetére
köszi a munkád! észrevétel: fehérben nem kapható. ez világos szürke.
custom romokhoz, kernelekhez link [link]más: kijött a hivatalos cm 12.1 ma
-
válasz
Just_Reboot #832 üzenetére
Nagyon jo lett szerintem, grat!
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #822 üzenetére
Csak feltételezés részemről
-
válasz
Just_Reboot #818 üzenetére
Lesz egy Dropboxos feltöltes. Megcsinalom a napokban péntekig bezárólag
-
válasz
Just_Reboot #813 üzenetére
Azt hiszem ForRedGlory írta bele a hirdetésébe hogy felhivta a Cordont és javítják. Nem tudom ez mennyire igaz. Esetleg tesztkepeket meg tudok csinálni a mobilarenas képeken kívül.
-
Mett
senior tag
válasz
Just_Reboot #813 üzenetére
azt is írd bele, hogy nincs olyan valós, a kijelző részére hibaként felróható probléma, miszerint alkalmazkodó fényerő használatánál a legalacsonyabb szegmensben rózsaszínbe átfordul.
ez nem kijelzőhiba, mint azt egyes tesztek, review-k írják!
ez egy sajnálatos lollipop bug lesz, ezt az alkalmazást használva erre a célra semmilyen hasonló gond nem jelentkezik -
válasz
Just_Reboot #811 üzenetére
Én tudok. Mit kellene pontosan? Szerintem a garanciális kérdésről mindenképpen kellene valamit, hogy a Cordon végül szervizeli -e az Expansys-os telefonokat vagy sem? Vegigporgetem a topicot , de nagy általánossagban miket kérdezték itt a fórumon? Gondolom a méret miatt mindenkiben vannak kételyek, én erről is írnék hogy azért nem drámai a helyzet( szerintem ) első körben nekem ezek jutottak az eszembe.
-
válasz
Just_Reboot #807 üzenetére
Világos, remelem mihamarabb megoldják!
-
válasz
Just_Reboot #802 üzenetére
Jo ötlet, pont most szerettem volna kérdezni hogy lesz-e de ezek szerint igen.
Mett: koszi! -
rwbag2012
tag
válasz
Just_Reboot #798 üzenetére
Jó ötletnek tartom a magam részéről
-
leslien
nagyúr
válasz
Just_Reboot #503 üzenetére
igazad van nem használtam soha most néztem róla youTube on videót.
én ezt használom midig 4 gomb nyomás és meg van minden
-
leslien
nagyúr
válasz
Just_Reboot #501 üzenetére
ne hülyéskedj most volt a kezembe egy Nexus 4... semmit nem tudsz csinálni amig nem nyitod ki..
és volt Nexus 5 azzal is ua. helyzet.. -
leslien
nagyúr
válasz
Just_Reboot #499 üzenetére
sztem ez minden Nexusra igaz...
-
leslien
nagyúr
válasz
Just_Reboot #497 üzenetére
alkalmazás playen amivel ha van rootod
ezt most nem értem.. semmit nem tudsz csinálni amíg nem Bl nincs nyitva..
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Just_Reboot #337 üzenetére
Öcsémnek Karácsonyra vettem egy S4-est. Még mindig a szétesőben lévő Nokia-ját használja, mert körbe kéne vágatni a SIM-et...
-
Chaser
legenda
válasz
Just_Reboot #263 üzenetére
Én még alulra is. Surrog látásom van
Ha bánod eladod, veszed ezt. Senkit nem érdekel mi mennyi volt, mi mennyi most az fontos. Majd ha ennek a csodának az ára változik sok minden elnézhető lesz neki. Addig meg a gugli zsebe gyarapodik, nincs ezzel semmi baj. Helyükben én is ezt csinálnám. Pont lesz@rják ők hogy tökéletes legyen, hozzon egy szintet, fanok úgyis vannak, dől a lé. Nos, ezt teljesítették. Lehet egyszer nekem is lesz, de nem ennyiért. Elvből nem, ennyit nem ér.
-
notafa3
tag
válasz
Just_Reboot #247 üzenetére
Igazad van.
Én is tojok rá, hogy milyen mobilotok van és milyen fotót készít.
Úgy vitatkoztok itt a képminőségeken, mintha az életetek múlna rajta.
Valakinek ez jön be, valakinek az, el kell fogadni. Attól még, hogy nincs egyforma ízlésetek, élhetnétek egymás mellett békességben (egy ilyen topikban is). Nem is értem. Annyira szürreális, hogy (valószínű) felnőtt emberek ilyeneken vitatkoznak időt nem sajnálva. Orwell hangulatom lett. -
válasz
Just_Reboot #247 üzenetére
+1
Inkább dicsőítsük ezt a fantasztikus telefont. -
batai15
félisten
válasz
Just_Reboot #78 üzenetére
Hát már bocs ott a dologba a mostanság, egyrészt. Kettő. G2 van nekem. G3 alapú rom, vagy Stock is hasított. És nagy bloatware rendszer mégis van bőven szabad ramom nem fagy ki, nem indul újra, nem lövi ki az appokat stb. Minden gyártónak vannak bal lépései,illetve a g3ba is javították és olvasom a topikba már régen nem laggos fos.
G2 volt az első droid amit nem köpkodok ezerrel hanem meg vagyok elégedve. -
válasz
Just_Reboot #39 üzenetére
Samsung root nélkül gyárilag tud mindent amit a ezen roottal meg külön programokkal összehozol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged