Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Van. Nem azt mondtam hogy nincs. Én azt mondtam, hogy nincs akkora előrelépés ami indokolná ezt az árat. A Nexus 5 140-ért volt hivatalosan függetlenül megjelenésekor, ez 170. És a 4-hez képest az 5 sok szempontból előrelépés volt, az 5-höz képest az 5X azonban nem. Szóval 170-ért ez továbbra sem jó vétel. Szerintem.
-
atike
nagyúr
...mennyi is volt a Nexus 4 és mondjuk a Nexus 5 is...?
Igen a Nexus 6 már drágább volt, de ott mégiscsak volt előrelépés - nem is kevés - az elődökhöz képest.
Erre meg kijött az 5X ami gyakorlatilag alig ad többet akár csak a sima 5-höz képest is, ellenben finoman szólva is drága. És a jó szoftver ugyanúgy ott van az 5-ön is....
-
atike
nagyúr
Nekem ez valahogy nagyon nem jön be. Nem rossz, nem rossz, de ez a szint középkategória alja lassan....
Akik a 6P-nél fanyalogtak a kamerasáv miatt, azok mint mondanak erre a kitüremkedésre...?
A külalak sem adja... Kár érte. Jó ajánlat lenne 45-50 körül. De így.... Kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest