Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtome
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet valahogy lekapcsolni, hogy google-billentyűzet használata mellett ne rezegjen a telefon minden betűleütésnél? Néha kimarad a rezgés néhány betű erejéig, de alapvetően rezeg és szerintem már mindenhol lekapcsoltam, hogy ne tegye.
Köszi
-
gtome
csendes tag
Ki milyen alkalmazást használ gmail chatre? Hangoutsot nem annyira dícsérik.
-
gtome
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem kézhez a készülékemet és az lenne a kérdésem, hogy miket kellene megnéznem, mire kellene tesztelnem, hogy jó-e a telefon amit kaptam (korábban írtak esetleges pixelhibákat, ilyesmire gondolok), hogy a cseregarancia idő alatt kiderüljön az esetleges hiba.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest