- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotti824
tag
válasz
randras_83 #32794 üzenetére
nekem is rossz tapasztalatom van ezzel a márkájú üveggel.3at kértem amikor itt összefogtunk páran hogy rendeljünk. a háromból egyre.az enyémre felment hiba nélkül.sehol egy megmaradt buborék vagy ilyesmi.anyám n5-ösén a teló alján középen szerencsére a kijelző alatt így szerencsére a használatot nem zavarja maradt egy foltban levegős,érdekes hogy ez utána napról napra kisebb lett neki majd eltűnt.öcsémén ugyanitt alul 4 helyen lett levegős ahol valamiért nem tapad le az üveg.plusz a két fölső sarokban is. időközben pedig nekem elkezdett feljönni az üveg és a jobb felső sarokban levegő van alatta hiába nyomkodja az ember ha elengedi ugyanúgy néz ki.és a teló bal alsó szélén és a jobb felső szélén pár cm hosszúságban függőlegesen elkezdett engedni a ragasztása alatt szintén levegős lett.szarok ezek az üvegek.ha megunom leszedem rendelek inkább valami drágát ami ráadásul még nem is ilyen vastag,ahogy láttam van olyan is ami 0.2-es csak ez 0.4es.bocsi kicsit hosszú lett,de nem ártott ha ezzel közülünk esetleg vásárlókat beszélünk le róla mert ez így csúnyán mutat a telón nagyon
-
LógaGéza
veterán
válasz
Én Spartan Glass-al elejtettem már a telómat, pont a sarkára, csempére. Egy kis darab lepattant belőle, más baja nem lett, és ez is észrevehetetlen - eddig nekem bejött
Amúgy nekem is kimaradt egy cucc, írtam nekik mailt, még aznap feladták ami kimaradt - tedd meg te is ezt
-
marquuard
veterán
válasz
De akkor mindenkinél ezt kellene csinálnia, nincs egyedi darabom a készülékből. Most flasheltem a 4.4.4-et, mert elviselhetetlen, amit csinál.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Memory leak-kel kapcsolatban mai hír, hogy javították, a következő verzióban benne lesz.
Spartan üvegről ugyanez a tapasztalatom. Hulladék az egész. (Kettőből kettő rossz volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged