Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotti824
tag
válasz
randras_83 #32794 üzenetére
nekem is rossz tapasztalatom van ezzel a márkájú üveggel.3at kértem amikor itt összefogtunk páran hogy rendeljünk. a háromból egyre.az enyémre felment hiba nélkül.sehol egy megmaradt buborék vagy ilyesmi.anyám n5-ösén a teló alján középen szerencsére a kijelző alatt így szerencsére a használatot nem zavarja maradt egy foltban levegős,érdekes hogy ez utána napról napra kisebb lett neki majd eltűnt.öcsémén ugyanitt alul 4 helyen lett levegős ahol valamiért nem tapad le az üveg.plusz a két fölső sarokban is. időközben pedig nekem elkezdett feljönni az üveg és a jobb felső sarokban levegő van alatta hiába nyomkodja az ember ha elengedi ugyanúgy néz ki.és a teló bal alsó szélén és a jobb felső szélén pár cm hosszúságban függőlegesen elkezdett engedni a ragasztása alatt szintén levegős lett.szarok ezek az üvegek.ha megunom leszedem rendelek inkább valami drágát ami ráadásul még nem is ilyen vastag,ahogy láttam van olyan is ami 0.2-es csak ez 0.4es.bocsi kicsit hosszú lett,de nem ártott ha ezzel közülünk esetleg vásárlókat beszélünk le róla mert ez így csúnyán mutat a telón nagyon
-
LógaGéza
veterán
válasz
Én Spartan Glass-al elejtettem már a telómat, pont a sarkára, csempére. Egy kis darab lepattant belőle, más baja nem lett, és ez is észrevehetetlen - eddig nekem bejött
Amúgy nekem is kimaradt egy cucc, írtam nekik mailt, még aznap feladták ami kimaradt - tedd meg te is ezt
-
marquuard
veterán
válasz
De akkor mindenkinél ezt kellene csinálnia, nincs egyedi darabom a készülékből. Most flasheltem a 4.4.4-et, mert elviselhetetlen, amit csinál.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Memory leak-kel kapcsolatban mai hír, hogy javították, a következő verzióban benne lesz.
Spartan üvegről ugyanez a tapasztalatom. Hulladék az egész. (Kettőből kettő rossz volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- DOOM - The Dark Ages
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest