- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
pzoley #10649 üzenetére
Google Engineer Debunks Myth: Wiping Battery Stats Does Not Improve Battery Life
battery stats, stored in the batterystats.bin file, are only used to maintain information about what is using the battery when not recharging.
It has no impact on the current battery level shown to you.
It has no impact on your battery life. -
sir fg
aktív tag
válasz
pzoley #10649 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a batterystat.bin csak az akkuhasználati statisztikát tárolja, amit meg tudsz nézni a beállításokban. A töltést magát egy dedikált elektronika vezérli, ez tartja nyilván az aktuális töltöttségi szintet is, a kernel csak kiolvassa az értéket szvsz.
Olyan gond, amit írsz, nekem legutóbb a Samsung Galaxy 3 Li-ionos akkujával volt, az újabb Li-polimer akkuknál, pl. ennél a telefonnál nincs ilyen gond. -
Én sem vásárolnék ilyen boltokban soha. A legtöbb ember aki ajánlgatja az ilyen boltokat (itt a fórumon is) azért teszi, mert ő maga is ott vásárolt, és ezzel saját magát próbálja nyugtatni. Nem ajánlani, hanem messze elkerülni kell az ilyen adócsaló boltokat. A gyártói garancia a biztos, azzal nem szokott gáz lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest