-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szinimini
senior tag
5.1.1 volt rajta,amin nem volt bepipálva az USB külső javítás vagy mi és 7x kellett koppintani a bulid-ra és akkor tudtam belépni a fejlesztői részbe.
Az USB drivert töröltem és újra raktam. A 3.0 USB portból átraktam 2.0-ba és utána már a toolkittel már csinálta is gond nélkül.
Ezek után már csak a TWRP-t kellett frissítenem és akkor a 6.0.1-es Chroma-t raktam fel.És remélem most akkor minden f..a lesz
Scooter74 Köszi a linket elmentem azért, jól fog ez még jönni azért
Ja és persze köszi mindkettőtöknek a helpet
-
szinimini
senior tag
-
-
madhat911
tag
Ja, vágom. De a bootloaderem sincs nyitva. A titanium backup pro, az elméletileg képes a játékmentéseket, messenger, viber üzeneteket, hívásnaplót, wifiket ilyesmiket is lementeni, igaz? Anno E61-en csinált egy darab fájlt valami progi, kvázi egy image-t, és product code csere után visszapakolta cuzammen az egész hóbelebancot. De ez nem egészen így működik, ugye?
-
madhat911
tag
Köszi! Akkor valószínűleg a root hiánya miatt csúszott el a mutatvány? Bár direkt olyat kerestem volna, ahol nem írták, hogy root kell, de az nem is vesz fel... Akkor délután még rootolhatok is. Ha csak rootolok, akkor nem lesz füst a cuccoknak ugye? De rég volt már, amikor a 2x-et piszkálgattam... :-)
Akkor lehet dobok fel egy adblockert is...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest