- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
gentlemann02 #60456 üzenetére
Kb 1 hétig bírta szoftveres javítással. Utána újra elment az alsó csík annyira, hogy ha valamit elintítottam akkor csak újraindítással tudtam kilépni. Újabb 1-2 hét után már a menü gomb se működött és lassan mászott felfelé a nem működő sáv. Csere előtt pár nappal már 3 cm volt a használhatatlan sáv. Azt hiszem ekkorra már egy hónap is eltelt.
-
Freeman007
senior tag
válasz
gentlemann02 #60434 üzenetére
Szia, szerintem a gyári rom nem fog rajta változtatni, mert ezt az utat én is végigjártam. Felraktam 2-3 lollipop, 1 kitkat verziót - ugyanazt csinálta mindegyiknél. Mondjuk nekem az alsó 3 érintőgomb köszönt el először, de később produkálta az általad leírt hibát is. Nekem a kijelző-digitizer csere megoldotta gondot. Két megoldás van szerintem: Vagy digitizer csere ragasztással - olcsóbb vagy komplett kijelző-digitizer - drágább de szerintem egyszerűbb.
-
heidricha
őstag
válasz
gentlemann02 #59771 üzenetére
Nekem minden ROM nagyon melegszik, a gyáriakkal plusz az a baj, hogy eleve nem engedi 1GHz alá a CPU órajelét. (root+device control, vagy hasonló alkalmazás megoldja)
Épp most tértem vissza Euphoria saját kernelre (HC állati instabil lett az utóbbi időben), sajnos csak a min órajelet lehet levenni - valamennyit ez is segít, a böngésző pl. kevésbé fogyaszt és melegszik, mert általában elég neki a legalacsonyabb órajel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest