- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
Akos1994 #60713 üzenetére
Pár napja nekem volt ilyen (nekem a frissítés utáni alkalmazás optimalizálásba halt bele, pedig biztos volt 80% körüli töltöttség, mikor nekikezdtem), de magához tért: egy-két óra töltőn (csak szg usb portja) töltött idő után lehúzva-rádugva megjelent a kijelzőn az aksi jel! Még úgy hagytam egy ideig, aztán bekapcsoltam, és befejeződött az alkalmazás optimalizálás. Azóta is bírja két napot.
Norbee01: Ha valami pörgeti a procit, és fűt. Egy bizonyos hőfok felett pedig leáll a töltés (illetve el sem indul), ami miatt a pörgő proci le is szívja az aksit. Ez nem az aksi hibája! Keresd meg, mi pörgeti a procit!
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Akos1994 #2089 üzenetére
No para
. A bankod csak bizonyos ideig zárolja a pénzt, aztán feloldja, ha ez az idő letelt. Amennyiben újra lesz raktáron a teló és el akarják küldeni neked, úgy gyorsan leveszik a zsozsót a kártyádról és küldik. Addig igyekezz nem elkölteni a pénzt. Egyetlen bibi, hogy a font azóta elég sokat emelkedett, így készülj fel arra, hogy pár ezerrel többet vesznek le a következő alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest