- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
#59070464 #61031 üzenetére
Tudtam, hogy volt itt a topikban valaki, aki GApps nélkül használja a telót, csak nem emlékeztem, hogy ki volt az.
Esetleg tudnál kicsit bővebben mesélni róla, hogy mik a tapasztalataid e téren? Milyen appokal pótoltad a gyáriakat FDroid-ról?
Gondolok itt pl arra, hogy nekem a címjegyzékemet a google tárolja, mert ez nagyon kényelmes, de mondjuk ha nem lenne gapps, akkor ezt hogy lehetne megoldani, hogy továbbra is ott tárolja, és oda is mentse? Meg lehet ezt egyáltalán csinálni? Mert az a pár egyéb app pótolható lenne a play-en kívülről is, de ez hiányozna pl.
Esetleg kellett valami egyebet feltenni a ROM-on kívül, vagy elég maga a ROM, hogy működjön +az FDroid?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest