- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
#59070464 #61031 üzenetére
Tudtam, hogy volt itt a topikban valaki, aki GApps nélkül használja a telót, csak nem emlékeztem, hogy ki volt az.
Esetleg tudnál kicsit bővebben mesélni róla, hogy mik a tapasztalataid e téren? Milyen appokal pótoltad a gyáriakat FDroid-ról?
Gondolok itt pl arra, hogy nekem a címjegyzékemet a google tárolja, mert ez nagyon kényelmes, de mondjuk ha nem lenne gapps, akkor ezt hogy lehetne megoldani, hogy továbbra is ott tárolja, és oda is mentse? Meg lehet ezt egyáltalán csinálni? Mert az a pár egyéb app pótolható lenne a play-en kívülről is, de ez hiányozna pl.
Esetleg kellett valami egyebet feltenni a ROM-on kívül, vagy elég maga a ROM, hogy működjön +az FDroid?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Brave
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Reklámblokkolók topikja
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged