- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
#59070464 #61031 üzenetére
Tudtam, hogy volt itt a topikban valaki, aki GApps nélkül használja a telót, csak nem emlékeztem, hogy ki volt az.
Esetleg tudnál kicsit bővebben mesélni róla, hogy mik a tapasztalataid e téren? Milyen appokal pótoltad a gyáriakat FDroid-ról?
Gondolok itt pl arra, hogy nekem a címjegyzékemet a google tárolja, mert ez nagyon kényelmes, de mondjuk ha nem lenne gapps, akkor ezt hogy lehetne megoldani, hogy továbbra is ott tárolja, és oda is mentse? Meg lehet ezt egyáltalán csinálni? Mert az a pár egyéb app pótolható lenne a play-en kívülről is, de ez hiányozna pl.
Esetleg kellett valami egyebet feltenni a ROM-on kívül, vagy elég maga a ROM, hogy működjön +az FDroid?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Iqos cigaretta
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- EAFC 25
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Futás, futópályák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged