Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
#59070464 #61031 üzenetére
Tudtam, hogy volt itt a topikban valaki, aki GApps nélkül használja a telót, csak nem emlékeztem, hogy ki volt az.
Esetleg tudnál kicsit bővebben mesélni róla, hogy mik a tapasztalataid e téren? Milyen appokal pótoltad a gyáriakat FDroid-ról?
Gondolok itt pl arra, hogy nekem a címjegyzékemet a google tárolja, mert ez nagyon kényelmes, de mondjuk ha nem lenne gapps, akkor ezt hogy lehetne megoldani, hogy továbbra is ott tárolja, és oda is mentse? Meg lehet ezt egyáltalán csinálni? Mert az a pár egyéb app pótolható lenne a play-en kívülről is, de ez hiányozna pl.
Esetleg kellett valami egyebet feltenni a ROM-on kívül, vagy elég maga a ROM, hogy működjön +az FDroid?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest