- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
C.Brigante #15199 üzenetére
Launcher8 sem rossz Pie-vel kombinálva. Nagyon brutál.
-
HardRic
addikt
válasz
Szeretem, használtam egy ideig.
Igényesen néz ki az ikonos főképernyő.
-
Kevin's
senior tag
válasz
meglessük
-
Kevin's
senior tag
válasz
C.Brigante #15144 üzenetére
Nem vettem észre nagyobb merülést , mint eddig így szerintem nem ...
Az akku infó szerint Buzz Launcher 5% on áll a képernyő 35 % .. ez evett többet ..
-
TomPack
őstag
válasz
C.Brigante #14942 üzenetére
Igen, van ilyen. A gyári android böngésző. Én többek között ezért tettem fel custom romot.
-
z123456789
addikt
válasz
C.Brigante #14864 üzenetére
(#14864) C.Brigante
Nem is merek többet kérdezni.Nyers válaszok.Meggyőztél.Ez lesz azt' kész.(#14865) phobeus
Ja őket ismerem, már hallottam hogy megbízhatóak. -
z123456789
addikt
válasz
C.Brigante #14859 üzenetére
Jó hát erre már rájöttem...
Talán azért írtam titkon ide, hogy megerősítést kapjak.
De ha úgy vesszük, akkor a magamtól kitalált érvek vezényeltek ide.Igazából minden érv mellette szól.Szóval akkor hogyan is értitek hogy telenornál éri meg a legjobban.Van preferált online shop. -
Horovic
aktív tag
válasz
C.Brigante #14196 üzenetére
Engem érdekel. Miért adod el? Mennyiért?
-
zezoka
őstag
válasz
C.Brigante #14179 üzenetére
De működik, de csak az USA-n belül tudja követni! Euban (vagy M.o-n? - már nem emlékszek mit mondott a DHL-es csaj) új számot kap, amit Te már ugye nem tudsz, ezért csak amcsiknál látod az eseményeket. Aszerint az enyém még az USA elosztó központjukban van.
Szerintem minőségileg a Skype a legjobb - ha jó a net mindkét félnél, akkor kristálytiszta, először forgattam a (előző) telót, h most ez mi és hol szól , mert annyira tiszta volt és érthető, hogy mintha nem is a hangszóróból jönne, néztem, h most ez a kihangosító, vagy a füles. Aztán persze nyaraláson kávézóból utcára "kilógó" wlanról hazatelefonálni már persze horror, akadozós, bizonytalan, visszhangos, sokszor létre sem jövő kapcsolattal, vagy egyik fél nem hallja a másikat.
Viber kicsit szarabb hangú (még talán a telefonos beszélgetésnél is szarabb), és távolabbi, nameg nem tud videóhívni. Google Talk (annak idején) szintén zenész, mindene jó, tud videózni, de nem olyan tiszta, és jó minőségű hang, mint a Skyp-on.
-
Endless
aktív tag
válasz
C.Brigante #14179 üzenetére
Nekem meg 1 hét alatt jött meg tőle
-
zezoka
őstag
válasz
C.Brigante #14176 üzenetére
Nekem meg tőle jött meg 2-3 hét között!
Szerintem a küldésen múlik, mert a faszi aznap feladta (amcsi területen működő nyomonkövetésből látszott)!
-
davta
csendes tag
válasz
C.Brigante #14035 üzenetére
0 forintos akcióba lett véve. Beismerem, hiba volt
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #13987 üzenetére
Kinek mi
számomra a next lau. túl csicsás és túlanimált , nem tetszik
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #13787 üzenetére
Rendben, amint lesz ilyenem csak onnantól fogok ezen aggódni mikor már eltörött. De azért bocs hogy rá kérdeztem, nem győzöm bemásolni a linkeket, egyéb korábbi véleményeket erről hogy lássa néhány okoskodó hogy a "baromságot " nem én találtam ki!!
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante #13742 üzenetére
Köszi. Felraktam ezt a nagyon jó kis appot, ami wifi kikapcsolásával automatikusan kikapcsolja a sync-et, és az appok nem tudják a mobilnetem fogyasztani. Jobb, mint a netet kapcsolgatni, ha az 2G hálózaton nem merít.
-
Seth1
tag
válasz
C.Brigante #13700 üzenetére
Nyomtam én is egy Antutu tesztet gyári rendszerrel, 17606 pont lett.
3%-ot merült az akku a teszt alatt. -
korpicschess
veterán
válasz
Nem, az egy teljesen normális érték!
-
Worlon83
aktív tag
válasz
Én használom, annyi szépséghibája van hogy a menü alatt kicsit látni egy kék pöttyös hátteret, de ez szerencsére a térképek alatt már nincs. Sikerült megoldani azt is, hogy teljes képernyőm fusson (felső értesítési sáv nincs, de a droidos funkciógombok igen).
-
Worlon83
aktív tag
válasz
C.Brigante #13145 üzenetére
Bocs, nem
De ettől még igaz
-
Worlon83
aktív tag
válasz
C.Brigante #13137 üzenetére
Garancia miatt meg nem biztos, hogy megéri rendelni. Ami megérné ezt a kockázatot, ha Amcsiktól rendelnénk 350 dolcsiért, és nem a szomszéd országból 350 euróért. Amúgy itthon már 110.000 körül megkapod, ami nem is több mint a 350 EU. Garancia meg ugyan annyi.
Vagy megpróbálsz venni egy jó állapotú használtat, amit lealkudsz szépen. Bár elnézve a használt árakat, nem sokkal kevesebbet érnek érte, mint az újért. -
bodoraudio
aktív tag
válasz
C.Brigante #13098 üzenetére
Érdemes megnézni hogy általában milyen romhoz/kernelhez/programhoz/beállításhoz köthetőek a hibák.
Mindig van magyarázat. -
bodoraudio
aktív tag
válasz
C.Brigante #13054 üzenetére
Szerintem egyedi hiba.
-
Syd69
aktív tag
válasz
C.Brigante #12990 üzenetére
A Ringke slim-hez hasonlót a Krusell is gyárt (nekem az van)
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #12640 üzenetére
Persze. Megjelenése óta szinte.
-
zorromoto
senior tag
válasz
én használok next launcher-t. Ha már itt tartunk. mi az az időjárás widget ami a bemutató videóban van? ha a gyárihoz tartozik azt nem tudom előcsalni.nagyon tetszik.
-
Scooter74
őstag
válasz
Nekem ilyen van:
-
rasky
senior tag
válasz
C.Brigante #12341 üzenetére
nem eladó, csak mondom, hogy nem tökéletes, viszont jó fogást ad a telónak, az oldalsó gomboknak, meg szerintem jobban is néz ki tőle, úgyhogy marad.
-
rasky
senior tag
válasz
C.Brigante #12338 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #12233 üzenetére
Milyen ROM és kernel?
(#12234) gery2123
Nálad?
-
Endless
aktív tag
válasz
C.Brigante #12155 üzenetére
Üdvözlet!
"Dobozon kered meg az SN-t (Serial Number) nem az IMEI-t!
Na most az első 3 szám a lényeg + az utánuk lévő első betű!
Az én telefonom SN je így kezdődik: 212K
Első szám - év mivel kettővel kezdődik ezért 2012 (nyílvánvaló, mivel ekkor jelent meg a telefon
Második két szám -> hónap (nálam ez 12 azaz Decemberi a telefon) pl. januáriaknál 01 lenne
Betű -> gyártási hely (az enyém K azaz Koreában gyártották, bár ez a dobozon rajta van" By FearTomiRevíziót fastboot módban írja a telefon.
De ismerős vagy, talán még S2 topicból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest