- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#73499136 #13783 üzenetére
Azt azért vágod, ha már itt linkelgetsz, meg leokostojásozol mindenkit, hogy egy egy több mint fél éves hír? És azt, hogy a "rengeteg" hasonló eset általában vagy ugyanezt a képet használja bizonyítékként, vagy pedig olyan képeket, amiken egyből látszik, hogy lezúzták valahova, és úgy tört meg? Hát a keresést ismered ezen a fórumon? Mert ezt már annak idején jól kitárgyaltuk itt.
Egyébként pedig én is télen kaptam meg a telefont, -10°-ban hoztam haza, egyből be a fűtött lakásba, fogdostam, bekapcosltam, és semmi baja nem lett. Első generációs telefon, vagy legalábbis nagyon az elején gyártották. Komolyan, nem szeretnél még belinkelni híreket a szifon 4 antennagate botrányáról, meg az öngyulladó i4 és sgs3 esetekről?...? -
defy456
aktív tag
válasz
#73499136 #13791 üzenetére
Valaki kitalálta ezt a baromságot( eddig 1ilyen képet láttam csak, amit felhasznál több riogatást kedvelő cikk író) néhány 100000 db. gazdára talált már. Azon az egy képen kívül semmi nem utal arra, hogy magától törne. Persze aki betonra, vagy kőre dobja az ne lepődjön meg.
-
zezoka
őstag
válasz
#73499136 #13791 üzenetére
A linket elég egyszer is bemásolni! Akkor is látjuk!
Természetesen adott a lehetőség, hogy akármelyik érintőképernyős telefont leejtve, eltörik az előlap. Sajna itt a hátlapnál is kalkulálni kell ezze la lehetőséggel, egyel több hibaforrás! Mindenkinek magában kell eldönteni, h bevállalja-e. Én nekem még egyik telefonom kiejlzője sem tört el, ezért én bevállaltam, hogy ilyen hibafaktor esetén felőlem lehet a hátulja is törésveszélyes. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lesz akár X nap múlva egy esés miatt gond vele!
Remélem, h nem! Bumper van (hátul is átlátszó védő), és remélem a legjobbakat.
-
trance89
őstag
válasz
#73499136 #13746 üzenetére
ha dobálod, főleg betonra vagy járólapra akkor persze hogy pókhálósodhat de nagyban függ attól hogy milyen pozícióban éri a földet, ha a sarkával akkor szinte garantált a pókháló ha viszont a kijelzővel vagy a hátuljával lefelé csapódik be akkor elég jó eséllyel nem törik, ez a tesztekből is látszik
Még a kéz meleg is eltörheti ha hideg az üveg, vagy a zsebben kicsit megfeszül? Milyen megoldások vannak erre?
ezt a baromságot meg honnan szedted? lehet hogy te a fagyasztóban tárolod a telefonodat de én még mindig egy asztalt részesítek előnyben ahol nincs -20 fok, mellesleg a gorilla glass nem egy sima üveglap ami ha hozzáérsz télen széttörik a telefonod
a zsebben hajlás is nem kicsit nevetséges, ez a telefon nem gumiból van, mivel a belső váza duralumínium ezért elég nehézkes a hajlítgatása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest