- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Úgy érted olyanoknál sem, ahol még rendelhetőként kint van a készülék? Pl. partnerogsm (jól rémlik, hogy ez a 79e múlt héten még 83e volt?) xxlgsm, b-tel, bizton találnék még ...
Plusz a használtak: hardverapró, apród, jofogás, expressz, vatera, aprónet
Nekem azért ez nem tűnik még olyan veszélyesen szűkösnek.Nem tudom biztosan mikor akarom venni. A pénz éppen megvan rá, de amíg a GXI-t nem tudom eladni, addig nem akartam megvenni az újat. Az volt a terv, hogy visszavásároltatom a Tré-vel, ahogy az elsőt, de sajnos van még cseredarabjuk, addig meg nem adják vissza az árát. Használtan még már szart sem ér. Úgyhogy asszem most menni fogok hetente cseréltetni, amíg ki nem fogynak, vagy fel nem ajánlanak valami alternatív megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz adequate_cou #29092 üzenetére
"Nem fog jelentősen drágulni az N4, de ha a boltokból teljesen kifogy akkor a használt árak fölfelé kúszva elkezdik majd súrolni a volt bolti árat alulról."
Önmagában ez így igaz, de szerintem amellett, hogy az N4 kínálata csökken, az N5 megjelenésének hatására a kereslete is fog. Akkor viszont már nem borítékolható az áremelkedés, nem?(#29091) w333
Épp te küldtél nekem linkeket hogy hol kapható még, mikor 1-2 hete érdeklődtem. Akkor most küldjem őket vissza, vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #29086 üzenetére
Plusz szerintem az N5 kínálata gyorsabban fog növekedni, mint ahogy az N4-é csökken. Tehát valszeg nem következő hetekben fog teljesen elfogyni.
Bocs a sok hozzászólásért de telefonról vagyok, így kicsit lassú..
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #29084 üzenetére
A 2. bekezdés neked ment (#29082) Integra
(#29085) pepe091
De a csökkenő kínálatra emelkedő ár csak 1 tényező. Emellett még egyre régebbi lesz a telefon, fogy róla gari idő. Plusz jön helyettesítő termékként jön az N5 hasonló áron. Ez a 2 utóbbi dolog meg inkább ellenkező irányba hat.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Mért ne lenne kapható? Nemrég is linkeltetek több boltot ahonnan rendelhető.
Plusz hirdetés is van róla pár tucat, amiknek egy része frissül.Az ár emelkedést milyen piaci mechanizmusra alapozod?
De hogy lenne már független az N4 kereslete az N5-től? Az lehet hogy nem sokan fognak cserélni, de akik másról váltanak majd N5-re azok ha egy áron juthatnak hozzá mindkettőhöz nyilván a jobbat választják. Akkor az N4 ára csak nem marad változatlan.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
atillaahun
veterán
Minek cserélgettek kernel-t? Nem elég gyors már így is ez a telefon?
Android-ban otthon vagyok, csak a Nexus (lesz) új még nekem.(#28758) Krisztián
És miért jó nektek ez a fesz csökkentés? Csak mert a processzor fogyasztása átlag 10%-ban befolyásolja csak az akksi időt.
Erről a gyári színek vs. custom kernel-es színekről tudsz esetleg linkelni screenshot-ot valahol?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest