Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
kolosanyi #12 üzenetére
Szerintem az esetek nagyobbik részében még az Atom mögött is szépen le van maradva. De köszi.
Pont szépen látszik, hogy nem sok sansza van a maiakhoz képest.Sagit, mert vannak vérpistik, akik szerint még a pc-jüknél is gyorsabbak ezek az új csodák.
A Navihoz meg:
HWSW-n olvastam:
A néhány hét múlva megjelenő frissítésben a Google ennél tovább lép és végre belátja, hogy hiába van mindenkinek mobilinternet-előfizetése, gyakran előfordul, hogy rossz vételi körülmények vagy drága adatforgalmazási csomag miatt nem akarjuk a felhőből táplálni a térképet. Így konkrét környékek térképeit előre lementhetjük egy mozdulattal a felugró buborékban megjelenő gomb segítségével. A bemutatón egy Motorola Xoom tableten volt látható a funkció, és a beszámolók szerint valóban kiválóan és hiba nélkül működött. Az nem derült ki, hogy navigációt a letöltött részleteken belül lehet-e indítani, de valószínűleg ahhoz továbbra is szükség van internetkapcsolatra. Az androidos eszközökre néhány héten belül érkezik a Maps-frissítés, amiben már ez is benne lesz.
-
Blyan
félisten
Egy korai középkategóriás P4-el maximum. Érdekességképpen futattam egy régi irodai pc-n, ott az utolsó szériás single core HT -s P4 650-es procit, 3,4GHzen megy (kb 2005-ben ez volt az egyik csúcs proci), az egyetlen összehasonlítható mérés a Sunspider teszt volt, lefutattam.
A GSM arénán az SGSIII 1447ms lett az eredmény, a PC-n ugyanez 465 lett.
Szóval ennyit a mai csúcs ARM vs régi csúcs PC hw dologról. Nem igazán lehet egymáshoz mérni a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged