Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• plus44

veterán

válasz Cannabis7 #25 üzenetére

Nem tudom miért evidencia az, hogy eddig minden google termékkel meg voltál elégedve? (zümm, meg társa, azok is ilyen nagyon fasza alkalmazások? :U ) Nem könnyű egy teljesen stabil közösségi portált létrehozni, látod a példát, de én innentől kezdve a nyílt bétáig ki is szállok a vitából. Arra kíváncsi leszek, hogyan "fosztja meg trónjától" a Google a facebook-ot (megmondom, sehogy), de meglátjuk, hogy a Google mikorra tud annyi szolgáltatást nyújtani mint a facebook, mert az újdonság varázsa és a név semmit nem jelent...

• catroot

veterán

válasz Cannabis7 #16 üzenetére

Úgy értem, hogy az FB mellé beállt a M., a Droid-Google meg egyértelmű. Nyilván lesz minden platformra, csak lehet, hogy itt-ott más lesz preferálva, esetleg gyárilag telepítve.

• Rickazoid

addikt

válasz Cannabis7 #7 üzenetére

A Google meg ezt fogja mindenhol nyomatni és ha beregisztrál ide is majd "mindenki", egyenlő lesz a Facebookkal. Még a körök sem segíthetnek majd, a legtöbben úgyis mindenkit egy körbe fognak tenni. Talán annyiban jobb lesz, hogy nem lesz tele hibákkal, lehet magyarul is használni anélkül, hogy minden második szó angol lenne (ezért használom még mindig angolul a Facebookot, már amikor belépek, úgy legalább nem néz ki idiótán) és talán nem tolja az ember képébe az olyan hülyeségeket, amiknek az egyetlen célja a még több személyes adat kiadása a cégen keresztül bárkinek, aki megfizeti (vagy kéri, ha hatóságról van szó) és végül talán nem kapcsol be automatikusan minden olyan új szolgáltatást, ami még mélyebbre hatol az ember magánéletébe az akarata, sőt tudta nélkül. Tehát lehet mégis jobb lesz, de nem valószínű, hogy ezeket pont a Google fogja elkerülni. Hibák ugye előfordulhatnak, főleg ha nagyra nő (mondjuk a kijavításuk elmulasztására ez nem mentség), a Google is a felhasználók személyes adatainak elszipkázásából "él" és az USA-féle "mindenkit megfigyelünk, mindenkiről jogunk van tudni mindent és mindenkinek ki kell adnia minden rá bízott információt, még más ország polgáraiét is, mert mindenki terrorista amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét" törvénykezés is vonatkozik rá.

Ettől függetlenül én is kíváncsi vagyok rá, főleg így az elején és nekem is jól jönne egy meghívó, bár már leállították a meghívások küldését és a meghívottak regisztrálását is, valószínűleg nem is lehet már bejutni, amíg el nem készül a végleges. De ha csak egy pár feljebb felsorolt dologban jobb lesz, mint a Facebook, már talán meg fogja érni, hogy használjam. GMailt úgyis használom, idővel ezt integrálják, néha a chat is jól jön, a Skype kiváltására meg megint jó lenne.

Új hozzászólás Aktív témák