Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Cannabis7
üzenetére
Nem tudom miért evidencia az, hogy eddig minden google termékkel meg voltál elégedve? (zümm, meg társa, azok is ilyen nagyon fasza alkalmazások?
) Nem könnyű egy teljesen stabil közösségi portált létrehozni, látod a példát, de én innentől kezdve a nyílt bétáig ki is szállok a vitából. Arra kíváncsi leszek, hogyan "fosztja meg trónjától" a Google a facebook-ot (megmondom, sehogy), de meglátjuk, hogy a Google mikorra tud annyi szolgáltatást nyújtani mint a facebook, mert az újdonság varázsa és a név semmit nem jelent...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Nem könnyű egy teljesen stabil közösségi portált létrehozni, látod a példát, de én innentől kezdve a nyílt bétáig ki is szállok a vitából. Arra kíváncsi leszek, hogyan "fosztja meg trónjától" a Google a facebook-ot (megmondom, sehogy), de meglátjuk, hogy a Google mikorra tud annyi szolgáltatást nyújtani mint a facebook, mert az újdonság varázsa és a név semmit nem jelent...