Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Nem, ez nem figyel állandóan mind Google és társai csak ha gombot hasznalod
-
noorbertt
őstag
Nah a bolt ahol voltam ott már csak 1 darab volt de foglalva van.. mondták hogy ha nem viszik el johetek..
Felhívtam a másik nagyobb boltot és ott van még kettő, megyek is érte.
Mivel kaptam van 20 privátot ezért annak adnám aki ír róla egy cikket. Így az igazságos szerintem. Illetve aki átveszi Budapesten
ki vállalja? Ára nem tudom mennyi kb 7£, annyira nem figyeltem csak foglaltam XD -
noorbertt
őstag
Akit érdekel az szóljon nyugodtan és ha itt találok valamelyik boltban akkor veszek egy pár darabot
UK
Holnap indulok haza , extra költség nélkül tudjuk intézni (nem ez nem hirdetés). Csak azoknak szól akik már egy ideje regisztráltak és van valamilyen rangjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

körbenézek úgy is van dolgom arra és ha van akkor veszek ,jelzem. Ígérni semmit nem tudok természetesen