- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisssgeri
csendes tag
Ha valakinek még szüksége lenne az új kiadásra, vagy Pi Zero-ra: http://www.thepilocator.com/
-
noorbertt
őstag
válasz
Kisgépkezelő #26 üzenetére
Nem, ez nem figyel állandóan mind Google és társai csak ha gombot hasznalod
-
Kisgépkezelő
senior tag
A piros gomb a tetején arra van, hogy ha öntudatra ébred és ellenünk fordul, gyorsan le lehessen állítani?
-
Béééla
őstag
válasz
noorbertt #21 üzenetére
Áh, biztos nincs, de köszönöm hogy ránézel
#40-es számú ha van. -
noorbertt
őstag
Nah a bolt ahol voltam ott már csak 1 darab volt de foglalva van.. mondták hogy ha nem viszik el johetek..
Felhívtam a másik nagyobb boltot és ott van még kettő, megyek is érte.
Mivel kaptam van 20 privátot ezért annak adnám aki ír róla egy cikket. Így az igazságos szerintem. Illetve aki átveszi Budapestenki vállalja? Ára nem tudom mennyi kb 7£, annyira nem figyeltem csak foglaltam XD
-
zone
őstag
Nem kell senkinek beszkennelni, itt van az ingyenes digitális kiadás:
[link]-
A "szegény ember hangvezérléses rendszerével" vitatkoznék, az RPi3 £33.75, a magazin £5.99, ez máris közel £40 és még kell hozzá táp, egy memóriakártya és ki tudja mennyi munkaóra. Az Amazon Echo Dot £49.99.
-
törölt tag
-
gabor7th
addikt
Hát nem így képezeli ez az ember a jövő high-tech házát... kartondobozok. Csöves design.
-
Béééla
őstag
Körbenézhetsz, nem lesz. Nem gonoszságból, amikor megjelent a Zero-s hír akkor azonnal ráugraszottam Londonban élő rokont, mindenhol kiröhögték alig pár órával a hír megjelenése után. Persze ha lesz akkor szerezz örömöt valakiknek
Én viszont ennyire nem engedném be Google-t a szobámba. Kollégák panaszkodnak hogy telefonhívás után ijesztően releváns hirdetéseket kapnak, az pedig hogy folyton ott füleljen? Nem kösz!
-
Carlos Padre
veterán
Oké, csak már nem kapható
-
noorbertt
őstag
Akit érdekel az szóljon nyugodtan és ha itt találok valamelyik boltban akkor veszek egy pár darabot
UK
Holnap indulok haza , extra költség nélkül tudjuk intézni (nem ez nem hirdetés). Csak azoknak szól akik már egy ideje regisztráltak és van valamilyen rangjuk -
juliabrilke
veterán
Kb. ez olyan lesz, mint az előző alkalommal, amikor Raspberry Pi Zerot adtak az újsághoz, de sehol nem volt kapható (illetve Ebayen igen többszörös áron)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged