Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Régóta görcsölök az alábbival:
Egy synology-ra rákötöttem otthon egy egyszerű mezei samsung lézer nyomtatót, és szeretnék rá nyomtatni Androidos telefonomról.(Windows alól ahol fent a driver, simán megy synology-n keresztül) Eleinte azt hittem ez a google print megoldást jelent, de sajnos a google printhez is kell egy gép amin fut a nyomtatást feldolgozó driver. Mivel a synologyra külön ezt még nem tudtam felvarázsolni csomagként (hiába tud google print szolgáltatást is) és az android alá kiadott samsung driver nem ismeri a nyomtatómat így látszólag nincs megoldás. A synology mélyebb szintű megpiszkálásával lehet sikerülhetne drivert telepíteni alá, de annyira nem értek hozzá.
Egy szó mint száz ez a google drive bár jó dolognak tűnik, de gyakorlatilag nincs másról szó, mint, hogy a nyomtatódat megosztod a világháló fele, egészen pontosan a google fiókoddal, így gyakorlatilag, annyit tudsz vele spórolni, hogy nem kell átmásolni arra a gépre a nyomtatandó anyagot ahova a nyomtató fel van telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest