- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Itt ezt írja a teszt:
Nincs hosszas felvezetés, nincs narrátor, aki elmesélné, miként is került Kratos görög otthonából Midgardba, Odin birodalmába, nem rágja a szánkba senki, hogy ki is mellettünk az az apró kölyök, és hogy ki az a nő, akinek halotti máglyája áll fakunyhónk előtt. Elejtett félszavakból, dacos visszaszólásokból, tétova mozdulatokból is azonnal megértjük, hogy Kratos gyermeket nemzett
feltételezem a sztori résszel a legújabb játékban nem estek túlzásba, ami nem feltétlenül baj.
A City Interactive-ot ne vegyük a Santa Monica-val egy kalap alá.
A játékról volt szó, nem a fejlesztőstúdióról akik csinálták. A Bioware is tud újabban szemetet gyártani és vastyúk is találhat szeget
-
joysefke
veterán
Aki játszott a Lord of the Fallen játékkal, az meg tudná mondani, hogy lényegét tekintve ez miben más? Én a Lordsot PC-n toltam és nekem nagyon bejött, mind a hangulata mind a grafikája.
Gameplay video alapján ez is egy kombó alapú félig meddig taktikai HnS hangulatra és boss harcokra kiélezve némi elejtett sztorielemekkel.
Nekem a Lords bejött és video alapján nagyon hasonlít erre, mégsem okozott nagy vízhangot a sajtóban. Kb szegény ember Dark Soulsának volt bélyegezve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest