Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerényebb Honor X6b a láthatáron
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Na ha sikerül tesztelni azt nagy érdeklődéssel fogom olvasni...
-
atiska007
senior tag
Érdekes koncepció, de a viselhetősége nekem kicsit kérdéses.
Ránézésre nem tűnik kényelmesnek egész nap hordani, hova akad be, gépelni benne stb.Ha lesz teszt ezt is teszteljétek plz!
Mittudomain!
-
szizso71
tag
az enyém is szállításban van. globál, zöld.
-
veterán
Erre én is kíváncsi leszek
-
Tigerclaw
nagyúr
Inkabb lenne szelesebb, a hajlitott kijelzot meg korlatozhatnak az ergonomikusan belathato, kezelheto szogre. A kijelzo tetejenek ott kellene veget ernie ahol minden normal ora teteje van. Nincs ertelme tovabb vinni, mert nem lathato, kezelheto az a resz ergonomikusan. A kijelzo alja is kicsit tovabb fut, mint kellene. A csuklo belso ele ergonomikusan elerheto, lathato, de ennyire azert nem. Most kb 180 fokos a kijelzo es helyette 100 fok eleg lenne es talan jobb lenne egy folyamatos ivet hasznalni, ilyen megtort megoldas helyett.
Kicsit robosztusnak tunik ket oldalt a kiemelkedes, de igy legalabb vedi a kijelzot.
Ez jobb koncepcio erre, csak persze itt kisebb a kijelzo:
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Ket dolgot akartam mutatni ami jobb azon a megoldason. Egyresz az overall dizajn atgondoltabb, egysegesebb, masresz egy toretlen ive van a kijelzopanelnek, ami ergonomikusabb a megjelenitest es a kezelest tekintve.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen