Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, ez a nehéz ebben, hogy úgy kellene folyamatosan új embereket beszerezni, hogy egyre kevésbé éri meg beszállni.
Emlékszem valamikor nagyon régen, amikor még BTC-t bányásztak és olyan VGAkon mint HD3870 meg HD4870, akkor gondolkodtam, hogy beszállok a HD3870X2-vel, de végül nem tettem. De akkor ismertem olyan embert akinek több BTCje is volt (azóta persze mindet eladta még régen, jó olcsón). Hpgy jól tettem-e? Talán nem, és be kellett volna szállni. De egy biztos (és most nem csak az ASIC miner gépek miatt) : mire azt gondoltam, hogy igen, be kéne szállni addigra már nem érte meg.
És ezzel önmaga ellensége ez az egész, mert aki átlátja a működését, az tudja, hogy (kisarkítva) minden egyes perccel egyre kevésbé éri meg beszállni.
Aztán vannak akik bekockáztatnak, meg azt hiszik, na majd ők... (HA NEM így lenne akkor nem lenne tele most is új bányászgépekkel a HA - már ez is elgondolkodtató lenne nekem, hogyha valakinek van 10 bányász gépe és ez olyan jó üzlet miért árulja miért nem használja - ugye ez nem az ásó és a csákány esete, ahol egy ember csak egy szerszámmal hatékony egyszerre).
Érdekelne azért egyszer egy valós statisztika, hogy ténylegesen hányan és és mekkora pluszokkal jöttek ki ebből, és ki az aki minusszal és mekkorával? De nagy valószínűséggel erre soha, de soha nem lesz statisztika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest