Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Reggie0 #176 üzenetére

Igen, ez a nehéz ebben, hogy úgy kellene folyamatosan új embereket beszerezni, hogy egyre kevésbé éri meg beszállni.
    Emlékszem valamikor nagyon régen, amikor még BTC-t bányásztak és olyan VGAkon mint HD3870 meg HD4870, akkor gondolkodtam, hogy beszállok a HD3870X2-vel, de végül nem tettem. De akkor ismertem olyan embert akinek több BTCje is volt (azóta persze mindet eladta még régen, jó olcsón). Hpgy jól tettem-e? Talán nem, és be kellett volna szállni. De egy biztos (és most nem csak az ASIC miner gépek miatt) : mire azt gondoltam, hogy igen, be kéne szállni addigra már nem érte meg.
    És ezzel önmaga ellensége ez az egész, mert aki átlátja a működését, az tudja, hogy (kisarkítva) minden egyes perccel egyre kevésbé éri meg beszállni.
    Aztán vannak akik bekockáztatnak, meg azt hiszik, na majd ők... (HA NEM így lenne akkor nem lenne tele most is új bányászgépekkel a HA - már ez is elgondolkodtató lenne nekem, hogyha valakinek van 10 bányász gépe és ez olyan jó üzlet miért árulja miért nem használja - ugye ez nem az ásó és a csákány esete, ahol egy ember csak egy szerszámmal hatékony egyszerre).
    Érdekelne azért egyszer egy valós statisztika, hogy ténylegesen hányan és és mekkora pluszokkal jöttek ki ebből, és ki az aki minusszal és mekkorával? De nagy valószínűséggel erre soha, de soha nem lesz statisztika.

Új hozzászólás Aktív témák