Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aske

aktív tag

Féligmeddig hiteltelen lesz a számból a következő mondat, mivel egy közel 10 éves (amd) konfigon nyomulok, így elkerülhetetlen a lemaradásom a számítástechnikai cuccokból, illetve jogtalannak tűnik a felháborodásom, lévén nem invesztáltam ezekbe a dolgokba semmit.

De még előző évben elhatároztam, hogy veszek egy új konfigot. Phenom már esélytelen, ha már ennyit vártam, valami friss dolgot akarok. Közben berobbant a Sandy, aminek nincs más hibája, csak hogy intel, de mondom megvárom a Bulldozert. Tudom, hogy be van jelentve egy időpontra (június nemtudomhanyadika), százával vannak róla fórumok, de egy értelmes teszt nem szivárgott még ki, csak ilyen hülye hiteltelen idétlen képernyőfotók, aminek a fele valószínűleg kamu.

Ha figyelembe vesszük, az intel előnyét, és azokat az amd-párti embereket, akik csak várnak-várnak, hogy amd-t vehessenek viszonylag sok pénzért, akkor jó lenne már kapni valami kézzelfoghatót is a processzor teljesítményéről. Mert a végén alig lesz valaki aki bull-t vesz. Mert míg friss, esetleg nem kiforrott, akármilyen baki is bejöhet. Meg mire ideér Magyarországra, meg mire normalizálódik az ára. És attól tartok, mire mindez lemegy, megint itt egy olyan intel architetktúra, ami aláz. Hype nélkül.

És most nem olyan valakiről van szó, aki egy 1156os-ról akar fejleszteni, hanem én pl. 2400+-as Athlonnal adom.

Új hozzászólás Aktív témák