- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aske
aktív tag
Féligmeddig hiteltelen lesz a számból a következő mondat, mivel egy közel 10 éves (amd) konfigon nyomulok, így elkerülhetetlen a lemaradásom a számítástechnikai cuccokból, illetve jogtalannak tűnik a felháborodásom, lévén nem invesztáltam ezekbe a dolgokba semmit.
De még előző évben elhatároztam, hogy veszek egy új konfigot. Phenom már esélytelen, ha már ennyit vártam, valami friss dolgot akarok. Közben berobbant a Sandy, aminek nincs más hibája, csak hogy intel, de mondom megvárom a Bulldozert. Tudom, hogy be van jelentve egy időpontra (június nemtudomhanyadika), százával vannak róla fórumok, de egy értelmes teszt nem szivárgott még ki, csak ilyen hülye hiteltelen idétlen képernyőfotók, aminek a fele valószínűleg kamu.
Ha figyelembe vesszük, az intel előnyét, és azokat az amd-párti embereket, akik csak várnak-várnak, hogy amd-t vehessenek viszonylag sok pénzért, akkor jó lenne már kapni valami kézzelfoghatót is a processzor teljesítményéről. Mert a végén alig lesz valaki aki bull-t vesz. Mert míg friss, esetleg nem kiforrott, akármilyen baki is bejöhet. Meg mire ideér Magyarországra, meg mire normalizálódik az ára. És attól tartok, mire mindez lemegy, megint itt egy olyan intel architetktúra, ami aláz. Hype nélkül.
És most nem olyan valakiről van szó, aki egy 1156os-ról akar fejleszteni, hanem én pl. 2400+-as Athlonnal adom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest