- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edsdame
csendes tag
Félig-meddig on a dolog, de: Alapscreen a macskás kép az egyik fotón (szürkés, macska ül rajta)? Mert nagyon tetszik. Esetleg hozzáférhető valahol?
-
BloodRay
veterán
Szépnek tényleg szép, de még van hova fejlődni.
-
atike
nagyúr
Tetszik, tetszik. Sőt. Csakhát az árát sokallom (szokás szerint
).... Ha nem 6 számjegyű ára lenne szerintem akkor lenne ideális. Tudom, tudom telhetetlen vagyok...
-
orbano
félisten
a mérete fantasztikus!!! végre nem egy bálnafon...
-
sztikac
őstag
A processzor egy 528 MHz-es Qualcomm MSM7200A...
itt abbahagytam a teszt olvasását -
domi007
őstag
-
gabor85
őstag
Régen láthattunk olyat, hogy a processzor sebességét az energiatakarékosság érdekében csökkenteni lehet, az S1200-ban viszont erre is lehetőség van, igaz, azt homály fedi, hogy mennyivel lassabban ketyeg így a chip.
Ha jól emlékszem, akkor a CorePlayer tudott rendszerinformációt, és volt CPU órajel infó is. Amíg be nem döglött, volt nekem egy Asus MyPal A639-em, ezen lehetett állítani energiatalarékos, kigyenlített, és maximális teljesítményt is, így az órajelek (ha jól emlékszem!) 216/316/416 Mhz-k voltak. Az akkumlátor üzemidején meglátszott a beállítás...
Valaki próbálja már ki -
aram01
nagyúr
szép,és kész
-
rep3at
őstag
A gyártó által rátett felület szerintem nagyon gagyi (kinézetre), ennél a HTC fényévekkel jobb. Nem tetszik hogy az eszköz nem működik Mass Storage módban (még a HPm is tudja ezt a funkciót..), illetve hogy nem jár hozzá egy normális médialejátszó.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Én adnék még esélyt a Gigabyte-nak. Emlékezzünk az első TouchFlo rendszerekre, kell idő, amíg minden tökéletes lesz, a kezelhetőség ennél a megoldásnál már most is közelít ahhoz, de tény ami tény, a sebességgel van némi gond. Ebben persze a vérszegény hardver is benne van, ha fél év múlva találkozunk egy Snapdragonos, jobban optimalizált Gigabyte-tal, nyilván más képet fogunk látni.
-
Matthu
aktív tag
Nem rossz cucc. Bár nem tűnik fürgének, no meg az ára sem olyan hű, de alacsony.
-
joey04
titán
élet a HTC-n túl?
Hát ha kissé drámaian akarok fogalmazni: mit ér az ilyen élet?? -
sagesz93
addikt
Jó lett a teszt.
A Nagyon tetszett-hez hozzáteszem hogy valahol már van Különösen tetszett plecsniMéghozzá itt
-
AS
félisten
Nekem a Spb 3.5 a favorit.
-
cilo9
aktív tag
Végre egy normális kinézetű GUI Windows mobilra! Nekem ez a része nagyon tetszik, főleg ha folyamatosan csiszolni fogják. HTC elsősége után nálam most ez tűnik a leghasználhatóbbnak.
-
Scenic
tag
Ez a WinMo egy öreg bálna, amit csak a HTC képes kihalászni nagyobb sikerrel... 6.5 ide vagy oda, ez biza vánszorgós!
-
opera11
tag
A képkockák másodpercenkénti száma nem ismert: De, Win szerint 18, Smplayer szerint 15..
-
zH.
senior tag
Külsőre nem tetszik ,akkor sokkal inkább egy iPhone vagy egy Diamond2 - esetleg még a Hero ,ami külsőre tetszik -
Belsőleg pedig legalább nem az alap WM 6.5 ,de ez számomra primitív. Ha választani kéne akkor nálam egyértelműen a Diamond2.
-
cLeanLess
tag
Szerintem simán szebb a touch diamond2, én most olyat fogok venni
Ráadásul már magyar garral is lehet 102.990-ért kapni.....(diamond2-t) -
Rhino666
addikt
FYI: Qtek = átcímkézett HTC
-
AS
félisten
Már megint proci.. megint kevés..
-
Lirion
addikt
A video alapján nekem irtó lassúnak tünt, akad mindenhol, mint az állat és a 9 képernyős home screennél is várni kell 1-2 mp-et, míg a menüpontok használhatóvá válnak. Nem értem, mit ültek ezen több, mint egy évet..
-
DeltaPower
addikt
nyerő külső, bosszantó hiányosságokkal...
-
P00By
nagyúr
Külsőre nekem is bejön. Viszont a videó alapján a "belső" nekem nem megfelelő.
-
daninet
veterán
Tetszik, de számomra még mindig felfoghatatlan, hogy adhat ki egy gyártó lassú telefont (jelen esetben a képnézegető). Viszont a videón sem az látszik, hogy röccenés mentes lenne a dolog. Miért gondolják azt, hogy a szép kezelőfelület eladja a telefont (vagy csak én érzek így?)
Nekem még mindig az Acer F1@plus44: Nagy a szakadék, és az ilyen telefonok csak nagyobbra tágítják.
-
plus44
veterán
Lehet, hogy van élet a HTC-n túl, de számomra elég nagy szakadék van a Gigabyte és a HTC között. Mind kinézet, szoftver és tudás szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest