- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prevent
aktív tag
válasz
RaveForce #46 üzenetére
A Media Markt mellett dolgozom sajnos tudom. Ma már mindenki ebből szeretne sikeres lenni. 2 mag 256 Rammal nem is értem mi ez a jelenség. Most mondja főnököm, hogy szerinte a megmaradt alkatrészekből összerakott telefonok. Mint pl a Samsung azért ad ki ilyeneket, hogy Galaxy Music meg Pocket Neo mert felhalmoztak egy ilyen nagyobb hulladék készletet.
Főleg az Akai amitől konkrétan rosszul vagyok. Nemtudom innen valaki látta a Note 2 utánzatukat? 50.000 Ft-ért? 5,5 colos volt és olyan kávája volt mint egy 10 colos kínai tabletnak. Ráadásul Samsungra "hasonlító" kezelőfelülettel. 2.3.6-os androiddal.
-
Prevent
aktív tag
Nem a Benchmark eredmény vagy a teljesítménye lenne itt a probléma.
Nem írom hosszan, annyit mondok ha van itt olyan aki rendelne vagy venne ilyen telefont az fáradjon be egy MM-ba .Tekintse meg a kiállított Gigabyte, Akai, Concorde és MyAudio telefonokat.
Az Akai és a Gigabyte viszi a prímet a nagy semmitmondó , ormótlan kinézetükkel. Mindennek mondható de az ember 0% bizalmat fektet bele amint meglátja. Még az eladók is szidják, az is mást ajánlott aki tulajdonképpen azért volt ott, hogy az említett kínai csodákra rábeszélje a naív vásárlókat. Nem kéne eröltetni ezt a vonalat mobilarénán. Inkább mutassanak be igazi csúcs kínai telefonokat, ma már elég egyszerűen hozzá lehet jutni ezekhez.Glory, Tuku, Nuku rosszul vagyok.
-
Prevent
aktív tag
+5000 és inkább egy S3 vagy kevesebbért Nexus 4. Akinek meg 4,7-4,8 inch nemelég arra inkább nemírok semmit.
De mégis: Az vegyen Huawei Ascend Mate-t.
Amúgymeg csak nekem nem szimpatikus a Gigabyte telefonok terén? Nagyon unszimpatikus a MyAudio és az Akai társaival együtt. Kína legalját hozzák be ide drágán. És bocsánat senkit nemakarok megbántani de bunkó a kinézete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged