Új hozzászólás Aktív témák
-
laca7909af
tag
Mi a véleményetek a telóról ? Részletesen, ha lehet !
Edigital-tól rendelt már valaki ilyet ?
Köszönöm -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani valami jó tokot ehhez a telo-hoz?
-
BViktr
tag
Akkumlátorral, vagyis a %-kijelzéssel vannak problémák.
Előfordul, hogy 50% - nál gondol egyet és kikapcsol mindenféle mukkanás nélkül.
Rádugom töltőre és 0-ról indul a töltés.
Azért írom ,hogy a %-al lehet a baj, mert 3nap készenlét után teszi ezt.
Erre van valami házi megoldás, vagy szervíz, vagy ez ilyen? -
BViktr
tag
válasz
laca7909af #47 üzenetére
Hello.
Nem a gombok háttérvilágítását, hanem a vaku-ledet villogtatja.
Persze a gomb villogtatás is megoldható pl.: gravity box-al. -
Juliuska
senior tag
"...hardver az egyik olyan pontja az R2 Plus-nak, ahol érezhető fejlődés van az elődhöz képest..." -> az a baj ezzel, h a potenciális vevőkör NEM az elődhöz, hanem a versenytársaihoz fogja az összehasonlítást elvégezni...
-
Flind
senior tag
Szerintem alsókategóriába egyáltalán nem rossz ez a külső, legalább némileg elrejti azt a bazi nagy kávát (hmm HTC is így csinálja, csak a csúcsmodelljeinél). Viszont a többi elég vicces, köszi, inkább egy Moto E vagy egy L630 ennyiért.
Nem értem amúgy miért pont a legnagyobb szemeteket telepítik előre a telefonjaikra, hogy még lassabb legyen? Mert ettől a Clean Mastertől meg Battery Doctortól csak az lesz. -
vimes
senior tag
Nem kenyerem lehúzni, bármilyen telefont is. De ennyire sz*r IPS kijelzőt talán még sose láttam... tényleg kb. 0 a betekintési szöge, vagy csak a "kép torzít" (mindjuk azt nemigen hinném). Tuti hogy ez az?
-
oliverhr
csendes tag
A név eszméletlen! Gigabyte GSmart Roma R2 Plus, ki tudja ezt megjegyezni?
-
Storms
őstag
válasz
Silentfrog #36 üzenetére
Hát jah
Mintha a középkorba élnénk
Még a Nokia N82-m is szebb képeket csinál mint némelyik mai androidos kütyü
-
Juliuska
senior tag
A tesztet olvasva, újabb ismeretekkel gazdagodhattam. Köszönöm szépen
-
Storms
őstag
" Fixfókuszos". Idáig olvastam.
-
moleculez
veterán
Ejj, de csúnya lett... Meg úgy egyáltalán... Kíváncsi vagyok ha beindul az Android One project, mi lesz az ilyen gyártókkal.
-
pengwin
addikt
válasz
Vasshammer #29 üzenetére
Azt a K&M-et kerüld el messzire!!!
Fentebb említettem a Krüger&Matz Drive 2-t és a Drive 2.1-et, azok sokkal használhatóbb kütyük, mint a Mist! -
ctvagyok
őstag
Nagyon retro kinézete van. Nekem a HTC 50k frointos gagyifonjait juttatja eszembe. A 3 óra kijelzőidő meg nagyon kevés. Kamerától ennyiért én semmit nem vártam. Az 1 GB RAM az jó, de az olcsó androidos telefonok még mindíg nem érik el a számomra elfogadható szintet. De már közeledünk hozzá, ha lassan is.
-
SkyLine3000
addikt
Aki nem akar telóval fényképezni és állandóan konnektor közelben van, annak akár még jó is lehet...
De akkor meg elég egy vezetékes ... -
eventus
veterán
válasz
Vasshammer #29 üzenetére
Egy buta telefon is jobb ennél akksi fronton. Mindenképp nézzetek mást.
-
Vasshammer
tag
Sziasztok!
Asszonynak ilyet néztem ki, mert pirosban nagyon tetszett neki Euron*cs üzletben. Ebben az árkategóriában (30e-40e) melyek jobbak nála? A cikkben szereplő K&M egész jónak tűnik.
Köszönöm
VH -
hue2000
tag
Két bajom van vele: Mali 400 , 1400 MhA
-
Paul119
addikt
válasz
Silentfrog #25 üzenetére
Jogos
bar ugy altalaban a skodarol
(mellesleg 520d
)
-
Silentfrog
veterán
Legalább szépre megpróbálták volna megcsinálni.
(OFF)#23) Paul119 .: Ha V60-as Volvod van akkor n(/OFF)agyon nehéz jót mondani a Skoda Fabia-ról.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
bitblueduck #11 üzenetére
Na igen, az rendben van hogy alsó kategória, de ennyire keveset azért így sem fogyaszt. Nem hiszem el hogy egy picit nagyobb akku túlságosan megdrágította volna.
-
eventus
veterán
válasz
pulutodurumo #15 üzenetére
Erről volt egy cikk, hogy most a dobozokkal hodìtanak
-
eventus
veterán
Miért kell tényleg rosszat gyártani, ami már papíron is problémás? Csak szennyezés
-
szentkuti11
addikt
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
Köszönöm szépen!
(#8) Luck Dragon: Maximum blogokban.
-
pulutodurumo
őstag
"A doboz, a csomagolás a legelső dolog, amivel egy potenciális vásárló találkozik a boltok polcain..." Én még egy telefonom dobozát sem láttam vásárlás előtt. Szóval tőlem lehet sima kartonban is (kis túlzással). Röviden: nem hinném hogy fontos a csomagolás. A készülék legyen jó, nem mint ez.
-
mrlujoak
veterán
Jaj, szegény de csúnyácska lett.
Elismerés az 1 GB RAM miatt, biztosan kezes kis kütyü, de eléggé csúf lett a küllem.
-
pengwin
addikt
Grat a szerzőnek, jól összeszedett első telefonteszt!
Egy Krüger&Matz Drive 2-t szerezhetnétek tesztre,bár az 39-40 ezerbe kerül, de Cortex-A7-es, korszerű, négymagos Snapdragon 200 van benne, és két akksit(2Ah és 4Ah) és hátlapot adnak hozzá.
Na az ennek a kategóriának a királya, nem a 4.1-es androiddal kiadott és frissíthetetlen Mist, annak ellenére, hogy csak a Mistet tesztelték itt a srácok. -
csordas11
aktív tag
Jobb a tesco-s telefon.
-
Jonesy84
tag
Teljesem korrekt készülék... lenne, ha nem rontották volna el a kis aksival. Ahogy észrevettem a Gsmart telóknál majdnem mindíg ez egy nagy hiba.
-
Köszönöm a tesztet, először mikor megláttam a képen szereplő kütyüt egy Z10 re gondoltam hirtelen. Amúgy már olvashattuk szentkuti11 cikket valaha is? vagy csak nekem újdonság ez?
-
pulyka jocó
senior tag
Sokan fogják megvenni. Pl: ár miatt.
-
Nigér
őstag
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
Hangkeltőkkel foglalkozó topikokban szokott előfordulni, már amiket én is szoktam olvasgatni onnan ismerős, és ahhoz képest (meg úgy egyáltalán) ez egy jól összeszedett, megírt cikk.
-
Fall-N
veterán
Megint ott tartunk, hogy az azonos belsővel szerelt Tesco telefon jobb vétel, már csak az akku miatt is. Ráadásul még 5 ezressel olcsóbb is.
janeszgol: Én is örülök, hogy lassan kihal az 512 mega RAM mostmár.
-
janeszgol
félisten
Nos, látom elérkezett az idő. Lejött az alsó kategóriába az 1 GB Ram.
A fényképező sz*rnak tűnik a képek alapján.
Amúgy meg versenyképes az alsó kategóriában. (4 magos, kelelmes sebességű proci, Mali 400 MP2 elég a Full HD filmekhez is, meg a játékok minimum 90%-hoz ebben a felbontásban, IPS kijelző, 1 giga Ram, 8 giga flash - legalább lesz rendes gyorsítótárazás, de mellé felfér egy-két dolog, KitKat.)A Lumia 630 minden téren jobb ajánlat, de egy tizessel drágább, ráadásul akinek Droid kell, annak nem megfelelő ajánlat.
-
tothmaxy182
őstag
"Írta: szentkuti11"
Üdv az új szerzőnek! (vagy csak nekem új?
)
-
Paul119
addikt
Mali 400 mp2..ehh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest