- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
-
Gergosz2
veterán
válasz
Crystalheart #22 üzenetére
paradicsomot október végéig szedtem és még tovább is lett volna ha nem viszi le a fagy.
-
Crystalheart
őstag
Minden elég jó volt, csak sokkal később. Ez a későn érő dolgoknak, mint pl. a szabadföldi paradicsom, nem kedvezett, nagyon lerövidült a tenyészidőszak, de ilyenből kevés van. Persze nálam a sívó homokon soha nem egészen jó semmi.
Ami még probléma volt, hogy kevés eső esett júliusban, és az is megszakításokkal, ezért a sarjúszéna elhanyagolható mennyiségű lett a legtöbb helyen. De hát ilyen gyakran megesik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Crystalheart #16 üzenetére
Persze ez nyilvánvaló.
Ilyet nem is állítottam.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Cyberpunk #15 üzenetére
Az időjárás mindenütt máshol sokkal mérvadóbb, mint a Kárpát-medencében.
A mostani enyhe időből nem következik, hogy márciusban tél legyen. Mi több, a mostanit megelőző néhány évben szinte napra pontosan március legelején köszöntött be a jobb idő.
Az időjárás természetesen változik, szép lassan szubmediterrán leszünk, mint amilyen Pécs mindig is volt, de azért nem olyan mértékben és sebességgel történik ez, ahogyan a kiszámíthatatlanságból gondolnánk itt Magyarországon. A helyi véletlenszerűségben benne van az is, hogy akár 30 évig sem eshet jelentősebb hó karácsonykor,
-
Cyberpunk
félisten
Felmelegedés. Változik a klímánk, szélsőségesedik az időjárás, kevésbé kiszámítható. Gyerekkoromban sokkal nagyobb telek voltak még, meg az öregek szerint is, persze enyhe telek régen is voltak. De ami az utóbbi jó negyed évszázadban zajlik azt nem lehet nem észrevenni. Vita van róla, miért, meg mitől, de a tényeket a bőrünkön érezzük.
Persze a globális klíma nem állandó, folyton váltakozik hidegből melegbe, és fordítva.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Cyberpunk #10 üzenetére
igen az meg a másik!
Holnap , azaz December 25.-én lesz lesz karácsony.
Más:
De jopbban belegondolva nekem hiányzik a hó!
Emlékszem régen mindig mentünk ki szánkózni az apám által készített szánkóval.K b annyit kell róla tudni, hogy jó kis saválló csőből van a szán része ami iszonyat jól csúszik a havon. Havas időben sok délutánt csúszkáltunk el a közeli dombon.(#12) Joci93
Hát ja, van egy kis hangulat, majd este jobb lesz, de akkor sem az igazi még.
A kutyám(moszkvai őrkutya) is nagyon hiányolja már, amikor egy hónapja esett kb 5 centi akkor is végignyalta az egész udvart. -
Joci93
senior tag
Tiszakécskén (Bács-Kiskun megye) is 10 fok van és ezer ágra süt a nap. Semmi karácsonyi hangulat.
-
Cyberpunk
félisten
Ja, de van hol már az van vagy két napja, főleg a fácsén.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Bjørgersson #6 üzenetére
kell a hó, kell a növényeknek!
-
banhammer
veterán
En spec orulok, hogy nincs ho es kellemes az ido.
-
Bjørgersson
félisten
Nem mintha annyira odalennék a hóért, de inkább az essen, minthogy december végén ilyen tavaszi időnk legyen. Ez már rohadtul nem egészséges. Márciusban meg megint -70°C lesz, meg a nyakig érő havat kell majd sepernünk fél óránként.
-
Gergosz2
veterán
-
petipetya
nagyúr
Hó'?
-
r-chee
őstag
Egyetlen település van csak, ahol nemrég esett hó, ráadásul 20 centi felett. Most nem találtam róla hírt, de asszem Veszprém megyében található
Nálunk jelenleg 10 fok van, verőfényes napsütés, felhő sehol az égen. Nekem ez is megfelel. A gyerekeknek viszont biztosan nagy bánat. Na de majd 2014. március 15-én....
-
FatalEror
addikt
Ne félj!Márciusban lesz elég szerintem.......
Komolyra fordítva a szót,egyre jobban tisztázódik a kép,hogy tolódnak az évszakok,Decemberben semmi hó,inkább február,március-ban van,és a nyár is késett,mert június 2/3-ban esett az eső,max 20 fok volt,de azzal sokat mondok,a nap sem sütött.Illetve azt is rebesgetik,hogy kb ~20-30 év,és teljesen változik az éghajlat is a felmelegedés miatt,csak 2 évszakunk lesz.
-
Gergosz2
veterán
Bizony!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest