- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha már itt vagyunk.
Csak kíváncsiságból megkérdezem, ezekből létezik olyan, amelyiken van S/PDIF (coax) bemenet?
Nem kötekedésből kérdezem, még mielőbb bárki azt hinné, csak sztem ezek már elég jó cuccnak nevezhetőek, és kicsit lehet jobb lenne, ha lenne rajta egy ilyen. Előny ugye a kevesebb kábel, meg azért sztem hangban lehet még szebben szólnának, mint analóg jellel.
Ettől függetlenül, jó kis cuccnak tűnik, és jó írás.
Ha már hangminőség, az alaplapi recsegő nekem is 889A, és hát mit ne mondjak, az Audigy 2ZS megeszi reggelire hangminőségben, főként Dolby Digital-ban, és DTS-ben. De átlagosan zene alatt is, mondjuk tudom, hogy azért az Audigy már más kategória, mint a Live, de gondoltam leírom már a saját véleményem, tapasztalatom. Live is sztem driverfüggő, ha egy 1 jó drivert talál hozzá az ember, sztem tud az is még szépen szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest