Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem mindenképpen balesetveszélyesebb a tekerő.
Aki nem tudja a szemét és kezét koordinálni egy pillanat alatt, hogy odapöttyentsen a kijelzőre, az ne vezessen.
Tekerővel meg:
1. tekintet: hol van a kurzor - vissza az útra.
2. tekintet: tekerem a tekerőt, hol tartok - vissza az útra
3. tekintet: még mindig nem vagyok ott, ahol kell - vissza az útra
4. tekintet: Enter - vissza az útraÉs ez még csak 1 betű volt. Tapasztalat, hidd el, hogy odanézni, megbökni az ikont sokkal-sokkal gyorsabb és veszélytelenebb.
-
Fkris
őstag
válasz
üzenetére
Balesetveszélyesebb az, hogy egy fizikai tekerot -amin van visszajelzés tekerés, tapasztalat, hogy melyik állásban hol van, melyik tekerovel esetleg gombbal mit allitassz - tekergetsz, mintha egy érintőkijelzőt potyognel?Oda mindenképp oda kell nézni, hogy eltalaltad e a megfelelő részét a kijelzőnek, megtörtént e a művelet, vagy mellenyultal és kezdheted elölről

-
-
törölt tag
Egyetértek, kipróbáltam anno az autót, ott figyel egy xezer inches képernyő a műszerfalon, és nem érintős, hanem kurzort kell lökdösni? A 21. században?
Én már attól is falnak megyek, hogy menet közben a Mazda6 letiltja az érintést a kijelzőn, csak tekergetővel megy (sokkal balesetveszélyesebb szerintem).
Ja, és lexusnál tiszta elektromos üzemmód csak 45km/h-ig? -
Ashitaka
tag
Ez jó,luxusautó majdhogynem 0 infotaintment rendszerrel.Az dicséretes hogy a Toyota jövőre ezt pótolja,de így is alaposan le vannak maradva a konkurens gyártókhoz képest. Remélem jövőre már adják azt a teszt autót a Ma csapatnak.
-
Swinegod
őstag
Hát kb a létező legrosszabb fedélzeti rendszere a Lexusoknak van mind használhatóság mind beviteli rendszerek tekintetében. Minden másban a legjobb autók a földön, de ebben szánalmasak
-
Szabcsizz
őstag
Hát egy Lexus-tól nem ezt várná az ember..
-
Sóspereces Lexus kompjutere legyőzi az okostelefonokat.

-
spawn21
veterán
Elmeltielg a mirrorlink megy. Nekem sikerült kipróbálni amikor egy nx300-at próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Apple Watch Series 7 45mm okosóra
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest