- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz #09634560 #2450 üzenetére
Teljesen igazad van, de Zoltánunk már tudja, hogy ő a RAMmal többet nyerne, és ki vagyok én, hogy ezt meg merjem kérdőjelezni?
Most 2GB-os modulokat keres Debercenben. Belinkeltem nekik kettőt. Neki egyszerre 4 kéne meg egyfajta. Neki se állok kifejteni, hogy a 2GB-os DDR2 fehérholló ritkaságú a köreimben, és ha a négy négy helyről jön és négy fajta akkor is érdemes levadászni, ha nem akar 3-5GB RAMmal megöregedni, SSD nélkül.De ha anno Zoltánunk nem dob ki a 23-25ért vett gépe mellé 25 ezret rögtön koncertjegyre, hanem megfogadja a tanácsomat és azt is a gépre költi (elvégre a koncert felejthető egy este lemegy, már rég elfelejtette, de a gépe lassú maradt), meg nem a "legalább több marad sörre" a filozófia a gép építésekor, akkor most I3 + DDR3 kombóval haladhatna, eleve lenne 4-8GB RAMja de 4GB-os modulokat is könnyedén és olcsón találna, és a probléma meg lenne oldva. De mint tudjuk ő szereti a nehezebb utat választani.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest