- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
fatpingvin #24498 üzenetére
Win only-sággal pedig nem nehéz találkozni a világban, ez már csak ilyen. Számomra a csúcs, mikor unix célhardverhez csak assembly szintű mókolással tudsz szólni, de van még egy másik, nagy lépcsővel megugrott módszer, igeen, egy Win only abuzáló kisalkalmazás. Hogy egy értelmes köztest miért nem lehetett beiktatni, az rejtély.
Mi számít Win-only natív vasnak?(#24484) koby11h, elképesztő kraft van a gyerekben.
Nosztalgia is egyben.
(#24503) KROK640, az IC 1. osztály tényleg más világ és ott kellene kezdődnie az utaztatásnak. Meg ott, hogy van csendesvagon, ez itthon jobbára ismeretlen fogalom. Jelenti azt, hogy nincs gyerekbőgés vagy öncélú ricsajok kultúrabajnokoktól. Ezt az idült kifele élést meg belső üresség hajtja, a hozott kultúrális meg kijelöli az irányát. Mindig arra koncentrálok ilyenkor, hogy ki az, aki a bebetonozottságából kitört és optimumon él, nemhülyén.
A GTA 3 <-> GTA5 drámája és a gyerekdohányzás pontján végérvényesen meggyőztél arról, hogy érdemes filmet forgatni a sztorijaidból. Kérlek csinálj filmet, a néplélek méltó tükre volna. Köszi. Pénz nincs rá, itt sem, nem is azért mondtam, de kicsengetem a jegy árát, ha elkészül.
(#24505) frescho, nem az van, hogy ki lehet nőni a linuxozást? Kérdezem csak, nekem több epizódom volt, szélsőségesek is. Kérem mondja meg valaki, hogy kinőttem-e és hogy mi a jó nekem.
(#24500) bambano, de megél belőle, látod, a csatornájának is állandó követőtábora van. Oda elég a tudása ahova alkalmazza. Gondolom a piramis közepe felé helyezkedik el szakmaiságban, tehát elég sokan ezen a szinten tevékenykednek. Nálam a fröccsöntött házimozi erősítőjével írta le magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest