- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #13690 üzenetére
nem tudom, hogy a modemem volt-e a szívás, az persze egy idő után igen, hogy belső volt. DE : azért lett ez így mert anno mikor vettem az első gépet úgy voltam vele, elfér a gépházban, miért ne? És nem mellesleg semmi bajom nem volt vele.
A harmadik alaplapomban jött ez, hogy valahogy összeakadt a hangkártyával. Akkoriban ajánlottak külső modemet a probléma megoldására, de olyyan 15-20K környékén volt egy külső modem, nekem meg ha lett volna ennyi, akkor tuti, hoy nagyobb winyó, több RAM, jobb alaplap, jobb proci, jobb VGA akármi ilyesmi szerepelt volna inkább a listán...
Miután sehogy sem volt megoldás a PCI matekra, maradt a szerelgetés. A rákövetkező gép meg mint írtam simán megoldotta, nem kellett szerelgetnimai ésszel azt mondanám, hogy ott bőven az alaplap volt a ludas, ráadásul sok más problémában is az volt...
Azért 5-6HDD egy gépbe eléggé beteg
meg két író... gondolom valami céleszköz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DOOM - The Dark Ages
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest