- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi1911
aktív tag
igazad van, biztos vannak multitouch laptopok mostmar, bar en heti szinten jarok PCWorld, currys helyekre ahol kiraknak vaio laptopokat is es meg sok mas markat es barmelyikre raraktam 1 ujjanal tobbet megallt az eger. Tehat biztos vannak, csak meg en nem lattam. Es igy erthetoen atlag felhasznalok sem nagyon. De kepzeld el hogy pl macen negy ujjal osszehuzod es elojon a Launchpad, ha ezt meglehetne oldalni windowsban hogy ezzel vagy hasonloval elojojjon a metro szerintem mar az is jo huzas lenne. Egerrel viszont ensem tudom hogyan lehet barhogyan is kezelni a metrot.
-
mazsi1911
aktív tag
ez egy vicc!
Ha megoldanak azt hogy a trackpad ugy mukodjon legalabb mint egy Mac-en akkor az embereknek bejonne meg a metro is, de amig 2 ujjat sem bir erzekelni egy PC addig ez is bukott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest