- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Köszönjük de nekem megfelel a 20. századi pléhdobozos szar. De az magyarázd meg kérlek, ha ennek az oprendszernek az említett két hardvercsoport a célja, akkor miért van preview egy olyan platformra, amire nem is igazán készült? Sőt, miért is fogják forgalmazni, mint pc operációs rendszer. Igazából a preview is nevetséges, mert pont a két célcsoportra nem lehet feltelepíteni és kipróbálni, csak ezeken a pléhdobozos őskövületeken...
-
bunfi
őstag
A megfelelően konfigurált tűzfal, megfelelő vírusirtó és fájlokra, webhelyekre fordított megfelelő figyelem részemről ugyanolyan jól működik. Így nekem nincs szükségem az UAC-ra, hogy figyelmeztessen minden alkalommal. A Metró felületről is többeknek ez a véleménye. Ha nem kívánom használni, nincs szükségem az általa biztosított előnyökre, akkor szeretném eldönteni, hogy használom-e vagy nem. Azért meg ne kelljen már "elavult" operációs rendszert használnom, mert nekem semmi szükségem a winRT-re, amit csak a WP8 és a tabletek miatt nyomatnak.
-
bunfi
őstag
Mert a visszafelé kompatibilitás miatt működik a világ.A win7-re való váltásomat is kikényszerítették, mert inkább most, mint az xp támogatásának megszűnésekor. A win7ben is benne van az UAC, de kikapcsolhatom. És én ettől jól érzem magam. Mint ahogy mások rajtam kívül. Ettől nem vagyok maradi, meg a fejlődést gátló sem. A Metró nem desktopra való. Miért? Mert szükség van mellette desktopra, és a tartalomlétrehozó programok miatt szükség is lesz.
A repülő autó pedig nem tud viharban repülni, ellenben a kerekeken guruló autóval. Tényleg nem kell rá.
#222 Ezek közül semmit nem csukok be azért, hogy másikra rápislantsak, mert kell belöle egy infó. Arra van a rendszer, hogy kezelje, s müködjön rendesen.
Épp erre akartam rátapintani. Nálam ez úgy néz ki, hogy RTRT, Notepad++, Understand, opcionálisan ObjectADA/Visual C++. Mellett meg böngésző, word, excel és adobe reader. Nekem kell az asztal, a start menü. -
bunfi
őstag
El tud fogyni, de ehhez azt kell feltételezni, hogy a kedves felhasználó agyatlanul nyitja a programokat egymás után. És tekintve, hogy nem hiszem, hogy 2-3 photoshop, Vegas és Autocad (amelyeknek tényleges gépigénye van az átlagos programokhoz képest) programot fog megnyitni, ezért már csak abból kiindulva, hogy zavarja a tálcán a sok ablak be fog belőlük csukni. Tableten, okostelefonon már más a szituáció, mert ott jóval kevesebb a rendszererőforrás. De azokat nem is multitaszkingra tervezték. Mint ahogy egy számítógépes operációs rendszert sem a single task felé kéne terelni, mert ha jól emlékszem éppen ennek elkerülése volt a GUI-val rendelkező operációs rendszerek lényege.
-
bunfi
őstag
A számomra releváns információkat eddig is megjelenítettem az asztalomon. Számomra nem találták fel a spanyol viaszt újra a csempékkel. Ezzel nem vagyok egyedül. A fejlődés a tabletek irányába mutat, ez evidens. De a 23"-os asztali gépem nem tablet. Erre a legjobb példa, hogy a tableten egyszerre egy alkalmazáson van a fókusz, nem pedig több alkalmazás között váltogatsz. Az sem mindegy, hogy 2-5 centimétert kell húzni az ujjaddal, vagy tízszer annyit. Nomeg egy 23"-os érintőképernyős Metrós egybegéphez szerintem gyárilag adjanak egy nagyon nagy csomag tisztítókendőt...
#198: Valahogy úgy lesz, de ki tujda
Lehet trendi lesz és akkor az isten sem menti meg a sikertől ezt a moderáltan felhasználóbarát rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest