- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Bocs, de orbitális baromságot írsz.
Ha bankkártyát igényelek, akkor persze hogy azt a bankszámlámhoz kötik.
De én ebben az oprendszerben nem igényeltem semmit, sem accountot sem semmit, egyszerűen nem volt hajlandó feltelepülni, amíg üresen hagytam az e-mail cím mezőt.
Miért is?Nem tudom mi a live ID de ez az én bajom.
Amikor telepítettem, kifejezettem e-mail címet kért, szó nem volt liveID-ről.. Ráadásul ha "Ő"tudja, akkor miért kellene megadnom. Pláne ha nem tudom.Szóval valami képzavar van. Szerintem nem ugyanarról beszélünk.
Ráadásul mint mondtam, mindenáron beakar jelentkeztetni engem valamibe, ha akarom ha nem.
Rákattintok a "Zene csempére" erre már pörög a sarokban a két nyilacska, és értesít róla, hogy zajlik a bejelentkezés.
Mi lenne, ha előbb engem kérdezne, akarom-e. Ráadásul regisztrálnom kellene az xbox live fiókomba, ami nekem nem is van ()
Na most kicsit utánanéztem. Ha jól látom, ez ugyebár egy online zeneáruház. Pedig én azt hittem eddig, hogy innen a saját zenéimet fogom elérni, amit a gépen tárolok.
Nekem a Zene nem ezt jelenti, de persze én vagyok a hibás...Amúgy a gépen tárolt zenéim elérhetők innen, vagy én csinálok rosszul valamit?
-
haris
őstag
Hát bizony én most tettem fel notebookra a win8-at, és elképesztően kényelmetlen használni.
Érintőképernyőt el tudom képzelni, hogy jól működik, de nekem tapipaddal nem vált be.
Az asztal egyik végéből átvinni a kurzort a másik végébe, 4 húzás a tapipadon, míg az érintőképernyőn csak oda kellene érintenem a kezem.
Egy dolog miatt nem lett törölve, mert van a gépen pöcökegér, és azzal lehet gond nélkül navigálni. Viszont pont emiatt nem értem mi a gond a vállalati felhasználással, mivel a trackpoint jórészt a vállalati gépek sajátja.Próbálgatom pár napja, de nem értem pl azt:
- hogy a Start menü miért van tele számomra felesleges csempékkel.
- miért erőszakolja rám magát mindenféle valós e-mail megadással. Én bizony nem adtam meg a valós címemet, mivel úgy gondoltam, semmi köze hozzá. Viszont azóta folyton zaklat, hogy úgy látja nem valós címet adtam meg, mivel küldtek nekem vmit, én meg nem töltöttem ki.
- miért akar engem folyton bejelentkeztetni valahova ( bármit csinálok).
(Most legutóbb a Zene csempére kettintva valami Zune-ba meg xbox live-ba akart bejelentkeztetni. Minek?)
- miért kell a gép kikapcsolásához egy halom menün keresztülásnom magam, miért nincs egy gomb, ahelyett hogy
kurzor a bal sarokba - settings (katt) - power gomb (katt) - shut down (katt)
- mindenki el van ájulva a gyors bootidőtől, de most épp duál boot van telepítve a win7-el.
Bekapcsolás után, ha a Win7-et választom, újraindítja a gépet, és úgy tölti be a win7-et. Olyan, mintha minden lekapcsoláskor előtöltené magát (a 8ast) azért, hogy a bootidő rövidebbnek tűnjön. Ez már milyen dolog.Na mindegy, próbálgatom még, de azt hiszem nem ez lesz a kedvenc rendszerem.
Mondjuk le a kalappal Microsoft előtt, hogy kipróbálhatóvá tette a RP-t, és nem egy esetleges vásárlás után verném a fejemet a falba, hogy : Ezmiez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8300 mAh, maradhat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest