- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a D2 delta 26 quickfit változata titán, DLC bevonattal. Itthon 90e, a tradeINN Spanyol webshop-ból 64e Ft volt. Más ennyiért nem vesz okosórát sem, én meg úgy voltam vele, ha volt pénz majomra és van egy 412e forintos órám ( igaz 251e-ért), akkor ne AliExpress szíj legyen rajta. Az utángyártott szíj quickfit mechanikai része nagyon gagyi. Nem örülnék, ha egy gagyi szíj miatt esne le valahol.
-
HThomas
őstag
Ez érdekes, mert ahogy nézem alapból nem veszi át a súly és testzsírszázalék értékeket, hanem külön kell megadni a Fitness Age menüben (a webes Connectnél legalábbis).
Testtömeget lehet itt megadni, viszont pl testzsírszázalékot nem; anélkül meg BMI-vel számít, ami pontatlanabb.A Garmin mérleg gondolom méri mindkettőt, viszont ezek szerint anélkül pontatlanabb lesz a fitness age becslés is (mintha számíta ez bármit).
Érdekesség, hogy pl a Weight Logger alkalmazásban lehet tömeget és testzsírszázalékot is rögzíteni, és azt szépen fel tudja szinkronizálni a Connectbe, és meg is fog jelenni a Weight menüben mindkettő (sajnos ott sem lehet kézzel beírni, csak a súlyt). Viszont azt nem tudom, hogy amikor a fitness age-t számítja, akkor onnan kiveszi-e az értékeket, vagy sem.
-
(ex)Cat
senior tag
Néztem már ezt a tesztet, de mint írtam is, engem annyira nem foglalkoztat hogy rájön-e a délutáni szunyára vagy sem - amúgy sem jellemző rám a dolog - csak azért érthetetlen, mert ugye minden óra csuklós alvás figyeléssel dolgozik és az eddigi kettő ami volt - AW4 és GWA2 - észrevette a normál időtől való eltérő alvásokat is.
De amúgy pont nem izgat a dolog. Tudom, hogy rossz alvó vagyok, tök mindegynek érzem azt, hogy ezt egy grafikonon is látom-e vagy épp sem. Teljesen egyetértek azzal, hogy ezekből az adatokból messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, mert ahhoz nem elég pontosak. -
Janaboy
veterán
Hát igen az a része nagyon egyéni ízlés, nekem napsütésben és tökéletesen látszik a kijelző, persze néha meg kell érinteni vagy hadonászni a karommal, hogy felkapcsoljon, de belefér cserébe kevésbé világos/napfényes helyen is szép a képe, nekem egyszerűen olyan színtelen az egész annál a kijelző típusnál.
De ahogy írtam, ízlések és pofonok.Én amúgy Venuról váltottam Venu 2-re, de nem bántam meg, jobb akku, jobbak a mért értékek és jobban tetszik az új felület is.
De ettől persze a Venu sem volt rossz óra egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged