- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
#14841344 #79 üzenetére
Nekem is Edge530 mellé jön a Venu2. Igazából amire nekem kell sport szempontból, bőven elég. Okos óra nézetben viszont már erősen limitál számomra a tudása, de bízom benne, hogy meg tudok vele barátkozni.
(Tudom, sok helyen, sokszor leírtam már, de nekem - mivel a kerékpár az elsődleges sport - az Edge mellé inkább egy okos óra kellene. Ebben viszont szívem szerint az Apple Watch-ot venném, mert az eddig próbáltak közül ez volt az, ami elég jól csinált mindent - GPS, pulzus, kalória, és persze kiemelkedően jó integráció az iPhone értesítés, hívás kezelés kapcsán - épp csak iszonyat gyenge az üzemideje, no meg ugye kizárólag Apple telefonnal jó, úgyhogy pont ezért számomra jelenleg nem is lehet opció.)
-
jbnd-007
tag
válasz
#14841344 #66 üzenetére
Ha elég sokat mocorogsz, vagy fel is kelsz, akkor igen. Amúgy csak elvétve, és akkor is csak 1-2 percet jelez, ha fél órán át bámultad a plafont (Venu 1). Fórumokon sokat szidják a Garmin alvásdetektálását óratípustól függetlenül és a FitBit-et emlegetik ellenpéldaként.
Nekem az elalvást és ébredést jól rögzíti, de én az ágyba aludni megyek. Az olvasó/telefonozó felhasználók viszont panaszkodnak, hogy alvásnak veszi a mozdulatlanságukat.
A stressz szint felugrásából valamivel jobban lehet következtetni arra, hogy mikor voltál ébren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED monitor topik
- Kuponkunyeráló
- XPEnology
- Milyen monitort vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest