Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Használja itt valaki futáshoz, MTB-hez az Instinctet? Pulzusmérés megbízható?
Body battery funkció van itt is?
-
anrb
aktív tag
Garmin Instinct Esports Edition:
Instinct Solar hardver - Solar nélkül (Sony GNSS chip, Elevate v3 HR szenzor). Előbbi miatt hosszabb GNSS idő, utóbbi miatt van SpO2 mérés, valamint extra FirstBeat funkciók.
HR, Body Battery, Stress Bluetooth-on broadcast-olva van játékokhoz, ahol ezeket az infókat meg lehet jeleníteni. [link] -
lorcsi
veterán
Nektek milyen fw van az oran ?
11.00 ? -
balu1977
senior tag
Termál vizet is bírja?
-
lorcsi
veterán
víz alatt úszás közben lehet nyomni a gonbjait?
nincs beázás veszély? -
Pompi
nagyúr
És az miért jó amúgy ha egybe veszi? Melyik rendszer tudja egyben kezelni? Egyelőre Garmin Edge computert használok kerékpározáshoz, így evvel van Garmin Connectes tapasztalatom, de eddigi rálátásom szerint ott sem lehet egy tevékenységen belül több aktivitást állítani, ahogy mondjuk Straván sem. Van egy-két amatőr triatlonos ismerősöm, mindenféle kütyükkel, de náluk is külön van a futás, úszás, kerékpár tevékenység.
-
lorcsi
veterán
Azt irjak tobb helyen,h ez nem multisport ora
De miert nem ?
Mitol lenne multisport ?Reggelente bicajjal jarok, automatikusan felismerte,de gondolom a futast es az uszast is fel tudja
Ez nem eleg a multisporthoz ? -
nababika
aktív tag
Sziasztok. Egy vivomove hr hogyan tudja rogziteni a gps adatokat a telefon segitsegevel? Merthogy gps nincs benne. Valahol olvastam, hogy tudja, de a beallitasok kozott nem talatam semmit errol.
-
Pompi
nagyúr
Én vaciláltam már egy ideje a beszerzésen, de tegnap Memmaao Amazonos tippjére lecsaptam, 153 euro-ért szerintem nagyon jó vétel. Úgyhogy nemsokára én is csatlakozom a klubbhoz.
-
lorcsi
veterán
Tegnap ota en is tulaj vagyok
Sikerult az egyetlen magyar sarga peldanyt megszerezni, a bolhapiacrol
Meg ismerkedesi fazisban vagyok, de durva amiket tud
A parositas teloval eleg erdekes
Bt listaban nincs benne, de a garmin connect latja es szinkronizalja is -
Magyarítás 1 darab szöveg file másolása. Én át is javítottam a hibàkat, és pl nem azt írja, hogy mozogj, hanem Mozogj Marci! Még hajrá Marci! Tele van amúgy fordítási hibával, én gyomláltam. Amazon 100% buyer satisfaction! Ha gari időn belül elromlik, fizetik a postàdat vissza, és küldik az újat
-
dionaea
őstag
Kicsit elbizonytalanított ez a barométeres probléma. Egy ev gari nem sok es utana ha elromlik akkor eleg sokba fáj a dolog.
-
dionaea
őstag
Uh Kószi az infót. Akkor nem is nagyon szabad használtat venni max csak garisat. Ha kinti garis akkor meg kint kell gariztatni.
-
Eddig volt benne minden nyelv, de a legújabb 10es sw óta régió kódos. Nekem mondjuk le van mentve a magyar nyelvi file, a TEXT mappàba kell másolni. Viszont én biztosan nem venném külföldről! Típus hiba Instinct esetén a barométer hw hiba, ami miatt magyar garival egyből cserélik újra és indul újra a garancia. Nekem 2x volt már csere. Most Instinct solar van, ennél még nem jelentkezett a hiba.
-
dionaea
őstag
Egy kérdés, ha külföldről veszem az órát mi alapjan van benne magyar nyelv? Régió függő? Vagy hogy lehet megtudni
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Nem pont ehhez az orahoz kapcsolodik de nem talatam aktiv forumot garmin orahoz, hatha valaki megszan. Nekem a garmin connect appal van gondom, illetve a connect app Strava szinkront nem tudom megoldani. Mar mindent vegigprobaltam, a partner appot beallitottam, pc-n appban jelzi is, hogy be van allitva, megsem szinkronizal. Nagyon fontos volna, hogy a stravaban is meglegyenek a futasok, mert ez csak egy tartalak ora (Garmin Vivomove HR), a polar gyakorlatilag rogton felszinkronizal mindent, ez most nem akarja. Regen mukodott, meg is vannak a regi adatok, de most semmi. koszi elore is es bocs, hogy nem pont temaba vag.
-
dionaea
őstag
Ma megnéztem a Casio GBD- H1000+et ami ugye az instinct "ellenfele". Eddig vaciláltam hogy Garmin vagy Casio. Most már biztos hogy Instinct. Még azt kellene eldöntenem hogy solar vagy sima. No meg, hogy elmenjen a Rangeman
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- Politika
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest