Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Igen, én is elég sok panaszt olvastam a fórumán. Én eddig megúsztam. Jól értem, hogy neked ~24 óra alatt merült 33%-ot (vagy 33%-ra) mindenféle sporttevékenység nélkül? Az tényleg goromba.
Gyári reset-et próbáltad? Mikori az óra? Garancia van még rá? Én lehet egy reset után – ha nem javul meg – visszavinném, hogy nézzék meg.
Én a Glance Pro számlapot használom, ami az Openweather-ről is képes időjárás adatot szedni. Így gyakorlatilag szinkronban van a telefonommal, mert ott is az Openweather van kitéve widget-re.
Ja, még egy tipp. Írj a product.support@garmin.com címre. Jó eséllyel kérni fognak egy log-ot az órádról, ami alapján talán meg tudják mondani, hogy mi "akad be".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez jelenleg a Garmin legolcsóbb multisport eszköze, futóórának álcázva. Kezdőknek, középhaladóknak vagy akár haladóknak is jó lehet, az okosfunkciók pedig jól jönnek a mindennapokban. Ráadásul egész sokat spórolhatunk, ha nem kell zene a csuklónkra.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest